آلبالوجان مدیر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 42 پست سلام تاپیک قبلیمم میتونین بخونین صبح بی بی چک گذاشتم ولی اصلا نموندم دو ساعت بعد اومدم دیدم مثبته حالا نمیدونم زود مثبت شده بود یا دیرالان بی بی چک گذاشتم زیر یه دقیقه هاله انداخت و زیر سه دقیقه پررنگتر شد.نظرتون چیع 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃 1399/05/19 | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلبالوجان مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 مبارکت باشه عزیزم فردا برو ازمایش هم حتما بده اصلا باور نمیشه دکترم بهم سینال اف لتروزول دوفاستون تاموکسیفن و و داده بود ماه بعد بخورم یعنی میشههههه خدایا 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
آلبالوجان مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 مامان شدی مبارکه دیگه هم نبینم تایپک بزنیا صبح بزو ازمایش خیال راحت بغض گلومو گرفته خدایا من چ مامان شده باشم چ نشده باشم دامن همه منتظرا رو سبز کن خدایا هیچکسو منتظر نذار 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
دلسترانگور عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2560 وا ب این پررنگی ما چی بگیم دیگهمثبته گلم من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
آلبالوجان مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 وا ب این پررنگی ما چی بگیم دیگه مثبته گلم اگ مثبته معجزس بخداممنونم 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
دلسترانگور عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2560 بغض گلومو گرفته خدایا من چ مامان شده باشم چ نشده باشم دامن همه منتظرا رو سبز کن خدایا هیچکسو م ... فقط اگه لکه بینی داشتی به دکتر بگودارو داد مرتب مصرف کنمواظب خودت باش من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
آلبالوجان مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 فقط اگه لکه بینی داشتی به دکتر بگو دارو داد مرتب مصرف کن مواظب خودت باش نه فقط،سینه درد دارم و گاهی درد پریودی میاد میره یازده روز گذشته پریودامم نامنظم فقط جالبه دو ماهه سروقت شدم بدون دارو 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
دلسترانگور عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2560 نه فقط،سینه درد دارم و گاهی درد پریودی میاد میره یازده روز گذشته پریودامم نامنظم فقط جالبه دو ماهه س ... علایم پریودی و بارداری مثل همهزودتر ازمایش بده برو زیر نظر دکتر من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 وای چه مثبت خوشرنگی😍😍😍 ان شاءالله به دل خوش وسلامتی نی نی رو بغل بگیری😄 برای منم دعا کن که این ماه بی بی مثبت بشه تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
آلبالوجان مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 علایم پریودی و بارداری مثل همه زودتر ازمایش بده برو زیر نظر دکتر چشم حتما ممنونم 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
آلبالوجان مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 وای چه مثبت خوشرنگی😍😍😍 ان شاءالله به دل خوش وسلامتی نی نی رو بغل بگیری😄 برای منم دعا کن که این م ... الان بگم میزنن منو خانوما باورم نمیشه اصلا اخهچ مامان شده باشم چ نه الهییییییی ک همه منتظرا جواب بگیرن بزووودی شما همممممم 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
نازنین7566 عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 6825 عزیزم شک نکن بارداری 😍مبارکت باشه❤حسمم میگه پسرهبی بی چک من از این کمرنگتر بود مثبت بود 💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔
sety27 عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 بغض گلومو گرفته خدایا من چ مامان شده باشم چ نشده باشم دامن همه منتظرا رو سبز کن خدایا هیچکسو م ... منم پنج ماه منتظرم خسته شدم خودت حس کردی بارداری؟ حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
آلبالوجان مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 عزیزم شک نکن بارداری 😍مبارکت باشه❤حسمم میگه پسره بی بی چک من از این کمرنگتر بود مثبت بود وای اخه تنبلی دارم بااااااورم نمیشه حس،ششم دارین مگه؟😍😍 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
آلبالوجان مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 منم پنج ماه منتظرم خسته شدم خودت حس کردی بارداری؟ الهی الهی الهی زود مامان شی من ده ماهه اقدامم خوندی دیگه ک تنبلی دارمنه حس ندارم فقط بیس روز پیش ساعت شش صبح شوهرمو بیدار کردم گفتم من انگور میخام😂 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
sety27 عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 الهی الهی الهی زود مامان شی من ده ماهه اقدامم خوندی دیگه ک تنبلی دارم نه حس ندارم فقط بیس روز پیش س ... من سینه هام از روزی ک اقدام کردم از درد داره میترکه همیشه قبل پری درد دارم خیلی😭😭😭 حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره