خواهر شوهرم یک ماهه با شوهرم قهرن از پقتی قهز کردن خواهر شوهرم یه باز نشده مسیج بزنه حال بچه منو از من که این وسط هیچ کارم بپرسه بچم ۶ ماهشه و خیلی خواهر شوهرم ادعا داشت بچمونو دوست داره اینستاگرام هم پست واستوزی میزارم نه لایک میکنه نه مسیج میده که ابراز احساساتی کنه دعواشون هیچ ربطی به من نداشت بین خودشونه حالا حانم رفته شمال برای خودشیرینی برای بچه من تیوپ خریده داده مادر شوهرم بهمون بده شوهرم مبگه من باش قهرم تو مسیج بزن تشکر کن اصلا دوست ندارم تشکر کنم چون از کارش ناراحتم نمیدونم چیکار کنم
برادرزاده واسه عمه خیلی عزیزه چرا اینطوری فک میکنی که خودشیرینی کرده همین که رفته اونجا به یادش بوده ینی دوسش داره حالا نمیخرید خوب بود شما یه پیام بده چی میشه میگه فک کن باعث تموم شدن این قهر بشی بده؟؟
برادرزاده واسه عمه خیلی عزیزه چرا اینطوری فک میکنی که خودشیرینی کرده همین که رفته اونجا به یادش بوده ...
ادم با ادم فرق میکنه اگه ادم خوبی بوذ خودم پیش قدم اشتی میشدم کاری که هزاران بار براشون کردم ولی دستم نمک نداشت و بعد اشتی انگار نه انگار من وجود داشتم من باعث اشتیشون شدم خواهر شوهرم هر باز سمت من اومده برای منفعت خودش بوذه کارش که تموم میشه خودشو دور میکنه و پشتمم حرف میزنه ۶ ماهه بچه من اومده هر باز کادوبرای بچه من گرفته زمانی بوده که با شوهر من قهر بوذن و برای اینه شوهر مت دلش نرم بشه کادو خریده این میشه سواستفاده از بچه اگه دوسش داشت تو این یه ماه و خورده ای که قهرن سراغ بچه ارو از من میگرفت نه اینکه محل نده هزار بار عکس تو اینستا گذاشتم نه کامنت گذاشت نه مسیج داد چون استوری میزارم ومیدونه داداشش نمیبینه اصلا محل نمیده و یه ابراز احساسات نمیکته ولی کافیه پست بزارم جون میدونه دادتشش میبینه قربون صدقه الکی میره این میشه دورویی و خودشیرینی الکی