2777
2789
عنوان

خسته شدم

334 بازدید | 32 پست

شما بگین مردی که خیلی دوست داره ،بهت احترام میزاره،رفتارش خوبه باهات،اهل دود دم نیس،چش چرون نیس،وضع مالیش خوبه،درکت میکنه،خسیس نیس،تک پسره،خانواده ش اصالت دارن،همیشه واست کادو میخره، میخندونتت.و ازهمه مهم تره خیلی مهربونه و هواتو داره و... چرا خانواده م مخالفن با ازدواجمووووون؟؟؟؟

نمیدونم شاید دلشون میخاد با یکی دیگ ازدواج کنی شاید فکر بدی راجبش دارن شاید چیزی ازش دیدن

از خودشون بپرس 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید دلشون میخاد با یکی دیگ ازدواج کنی شاید فکر بدی راجبش دارن شاید چیزی ازش دیدن از خودشون ...

چیز بدی ازش شنیدن. ندیدن. اما من فقط اینا رو دیدم تو این دوسال

چیز بدی ازش شنیدن. ندیدن. اما من فقط اینا رو دیدم تو این دوسال

میگم حتمن فکر بدی راجبش دارن همینا رو بگو ک تو نینیسایت گفتی.

اگ خیلی بهش مطمئنی و هرکار کردی خونوادت راضی نشدن دیگ فقط فرارع ک سختم هس.

مادرت راضی نیس یا بابات؟؟ آبجی یا داداش داری؟؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
واقعا،شمام اینجورین یا من بدبخت فقط این مشکلو دارم

نه منم همینجوریم 

هعی ...فقط خدا میتونه کمک کنه

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
میگم حتمن فکر بدی راجبش دارن همینا رو بگو ک تو نینیسایت گفتی. اگ خیلی بهش مطمئنی و هرکار کردی خونوا ...

بیشتر از همه داداشم.اونه که نمیزاره مامانمم بخاطر اینکه دعوایی نشه ازون طرفداری میکنه وگرنه راضیه فقط میترسه. اخه فرارم راهش نیس.دلم نمیخاد خانوادمو اینجوری بی حرمت کنم.اما خب فک کنم تنها راهمم همینه.خیلی فکرم درگیره.دوساله تو این وضعیتم

خب بگو راجع به چیزی که شنیدن حتما برن تحقیق کنن دقیق و موشکافانه شاید درست باشه بحث یه عمر زندگیه وقتی ام که ببینن چیزی نیست انشاالله خیالشون راحت میشه و موافقت می کنن ازدواج خرید لباس نیست فرداش ببینی خوب نیست بندازی کنار یا ببخشی به ندار بری یکی دیگه بخری!

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏