2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 32 پست
شاید شما مو میبینی اونا پیچش مو شوهر منم خیلی از نظر ظاهری شرایط خوبی داره ولی نگم برات. هیچ کس بد ب ...

اخلاقش خیلی خوبه،من چیز غیر نرمالی ندیدم ازش.همسر شما چجوریه اخلاقش البته اگه فضولی نباشه

بیشتر از همه داداشم.اونه که نمیزاره مامانمم بخاطر اینکه دعوایی نشه ازون طرفداری میکنه وگرنه راضیه فق ...

نه بابا فرار چیه یه عمر باید یا سر کوفت بخوری یا حمایت خونواده رو از دست بدی اصلا بهش فکرم نکن خودت با مامانت برو تحققیق راجع به نگرانیاش و ترساش مطمین شید خودت باشی بهتره خیالتم راحته همه چیزو خودت هم می فهمی

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از همه داداشم.اونه که نمیزاره مامانمم بخاطر اینکه دعوایی نشه ازون طرفداری میکنه وگرنه راضیه فق ...

دوسال😲پ اونا هرگز راضی نمیشن😑

فقط داداشت ناراضیه؟؟ بابات چی؟؟

عشقت چی میگ؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
خب بگو راجع به چیزی که شنیدن حتما برن تحقیق کنن دقیق و موشکافانه شاید درست باشه بحث یه عمر زندگیه وق ...

تو محل کارش ادم قُدیه و خیلی با کسی قاطی نمیشه.اونجا ازش بد گفتن. ادم رفیق بازیم نیس ب کسی رو نمیده میگه بخاطر همین خوششون نمیاد ازم

تو محل کارش ادم قُدیه و خیلی با کسی قاطی نمیشه.اونجا ازش بد گفتن. ادم رفیق بازیم نیس ب کسی رو نمیده ...

وا خو دوس دارع قدی و دعوا بگیرع اینک چیزی نیس مطمئنی فقط همین ی لحظه گفتم داداشت همسنو سالشه حتمن راجبش خیلی چیزای بد شنیدع😑😑

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
تو محل کارش ادم قُدیه و خیلی با کسی قاطی نمیشه.اونجا ازش بد گفتن. ادم رفیق بازیم نیس ب کسی رو نمیده ...

منم سردم بیشتر پرروعم کلن آدم عجیبیم😑😑

دوسال😲پ اونا هرگز راضی نمیشن😑 فقط داداشت ناراضیه؟؟ بابات چی؟؟ عشقت چی میگ؟

خیلی رفتن اومد خیلی واسطه فرستادن خودش چنبار صحبت کرده با مامانم داداشم.خانوادمو میشناسم ادمای منطقی نیستن فک میکنم لج کردن یجورایی. بابام زیاد در جریان خاستگارام نیس مامانم راضی باشه براش کافیه.من خودم ۲۶ سالمه ایشون ۳۲

خیلی رفتن اومد خیلی واسطه فرستادن خودش چنبار صحبت کرده با مامانم داداشم.خانوادمو میشناسم ادمای منطقی ...

اگ مامان بابا راضین خوبع ک داداشت رو چیکا داری فوقش ی مدت قهر میشین بیشتر پدر و مادر مهمن عزیز

آومای منطقی واقن خوب نیستن اون پسر خیلی میخادت ببین هنوز خسته نشدع زودتر ی کاری کن وگرنع خسته میشه میرع

اخلاقش خیلی خوبه،من چیز غیر نرمالی ندیدم ازش.همسر شما چجوریه اخلاقش البته اگه فضولی نباشه

تو خنده و شوخی سرآمده! اما چه فایده واقعا بد دهنه کی اینو میفهمه جز من که زنشم؟! عصبانی که می‌شه که دیگه من باید برم بمیرم زندگی براش اصلا مسخره بازیه تحمل روزهای سخت نداره قهرو هم هست اما آیا در ظاهر اینا معلوم میشه؟! سخت گیری خوب نیست اما اگه پدر ومادر ناراضی هستن حتمن دلایلی دارن برای خودشون 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
تو خنده و شوخی سرآمده! اما چه فایده واقعا بد دهنه کی اینو میفهمه جز من که زنشم؟! عصبانی که می‌شه که ...

دقیقن مثه خواهرای منه ک شوهرت مخصوصن یکی از خواهرام تازع از شوهرتم بدترع😁

تو خنده و شوخی سرآمده! اما چه فایده واقعا بد دهنه کی اینو میفهمه جز من که زنشم؟! عصبانی که می‌شه که ...

راستی این چیزا ک کسی جز ت نمیبینه پدر و مادر اسی چطور دیدن

ای وای چقد بده خدا صبر بده بهت .ادمای بددهن تحملشون سخته سعی کن کمتر بحث کنی باهاش

اگ مامان بابا راضین خوبع ک داداشت رو چیکا داری فوقش ی مدت قهر میشین بیشتر پدر و مادر مهمن عزیز آوما ...

خب وقتی داداشم نمیزاره حتی بیان یه جلسه اشنایی.اونم خسته شده میگه بریم سر خونه زندگیمون خانواده ت نمیزارن.نمیدونم چیکار کنم خودمم خسته شدم

خب وقتی داداشم نمیزاره حتی بیان یه جلسه اشنایی.اونم خسته شده میگه بریم سر خونه زندگیمون خانواده ت نم ...

داداشت عجب آدمیه فک کنم داداشت ی دشمنی باهاش دارع ک اینقدر مخالفه.

بنظرم خودتون ازدواج کنین پدر و مادر ک راضین داداش بیخیال شین وگرنه همو از دس میدین