بیشتر از همه داداشم.اونه که نمیزاره مامانمم بخاطر اینکه دعوایی نشه ازون طرفداری میکنه وگرنه راضیه فق ...
نه بابا فرار چیه یه عمر باید یا سر کوفت بخوری یا حمایت خونواده رو از دست بدی اصلا بهش فکرم نکن خودت با مامانت برو تحققیق راجع به نگرانیاش و ترساش مطمین شید خودت باشی بهتره خیالتم راحته همه چیزو خودت هم می فهمی
خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخلاقش خیلی خوبه،من چیز غیر نرمالی ندیدم ازش.همسر شما چجوریه اخلاقش البته اگه فضولی نباشه
تو خنده و شوخی سرآمده! اما چه فایده واقعا بد دهنه کی اینو میفهمه جز من که زنشم؟! عصبانی که میشه که دیگه من باید برم بمیرم زندگی براش اصلا مسخره بازیه تحمل روزهای سخت نداره قهرو هم هست اما آیا در ظاهر اینا معلوم میشه؟! سخت گیری خوب نیست اما اگه پدر ومادر ناراضی هستن حتمن دلایلی دارن برای خودشون