2821
2789
اره دقیقاااا چیکارکنم چجوری مطمعننن بشم همه فکرام الکیه بدجور عذاب میکشم اونم دارم ادیت میکنم انقد ت ...

خسته نباشی واقعااااااااا😐😐😐😯😯

ب اندازه ی کافی خودش مشغله ی فکری داره

تو دیگه عذابش نده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله  تا اون موقع میمونن ،

بعدجداییم خوشبخت میشم یانه واینکه میتونم حقموبگیرم یانه؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
خسته نباشی واقعااااااااا😐😐😐😯😯 ب اندازه ی کافی خودش مشغله ی فکری داره تو دیگه عذابش نده

حرفات یکم ارومم کرد الان یکی دیگه تو حس ششمیا بم گفت دورش دختر زیاده داقون شدم😐😐

من اشتباهاتم برام تجربه شدن بابتشون پشیمون نیستم🤍 #nail.artist
خسته نباشی واقعااااااااا😐😐😐😯😯 ب اندازه ی کافی خودش مشغله ی فکری داره تو دیگه عذابش نده

میشه برمنم بگی لطفا

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
ب منم بگو عزیزم کسی ک باهاشم دوسم داره ب قدلاش عمل میکنه همون موقع م گفته بیاد خاستگاری خانوادها راض ...

دوستت داره بله تا اونجایی ک بتونه ب قولش عمل میکنه

حتی فک کنم یکی دوبار بخاطره کادو خریدن برای شما پول قرض کرده

بله حس میکنم راضی میشن و خوشبخت میشین

۴ بله

جان؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز