2777
2789
اول اینکه چرا گریه؟  تا وقتی خدا هست ناامیدی تعطیله ها   اوکی؟ نه باردار نیستی زمستون ب ...

2 سال من هرشبم شده به اینکه خدایا نکن با زندگیم نزار بهم سرکوفت بزنن دلم و بشکنن دوسال راحت نمیخوابم 

خیلیا بهم گفتن امسال واقعا حست اینه؟ 

میشه یدونه دیگم بگی فردا بهم زنگ یا اسی میده؟؟ دلتنگم هس؟

تو دقیقا ساییدیییییییی منو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه دیگه ب اسفالت رسیده 😂😂😂😂😂

عزیزم الان دوس داره فقط@تنها باشه و بس

خودت چند روز دیگه ی اس بهش بده بپرس دوس داری همو ببینیم یا نه؟

ببین چی میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دقیقا ساییدیییییییی منو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نه دیگه ب اسفالت رسیده 😂😂😂😂😂 عزیزم الان دوس داره فقط ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببخشید اجی مرسی بابت حرفایی ک زدی بم واقعا اون یکی ک بم گف دور پر دختره عصبیم کرد 

من اشتباهاتم برام تجربه شدن بابتشون پشیمون نیستم🤍 #nail.artist
2 سال من هرشبم شده به اینکه خدایا نکن با زندگیم نزار بهم سرکوفت بزنن دلم و بشکنن دوسال راحت نمیخوابم ...

باید خیری  توش هست 

گلم خواهرانه بهت میگم هیچچچچچچ وقت ب زور چیزی رو از خدا نخواه چون صددرصد بعدش پشیمونیه 

حس ام اینه توکل ب خدا 

راستی برای اقدام ب بارداری فقط روز ۱۲ تا ۱۶ پریود اقدام کن

بهت چی گفت؟ خواهش میکنم عزیزم  شوخی کردم

یکی بود تو همین حس ششمیا برگشت گف دورش دختر زیاده ولی نمیدونم تاچه حده ارتباطشون😭😭😭

نه خیالت راحت با کسی نیست تو مشکلاتم خودش قعره 

اخیششش 

اره خیلی سر کارو پول ذهنش درگیره😔😔منم همش حس میکردم دیگه دوسم نداره ک انقد بی حوصله شده چنروز پیشم گف میخام تنها باشم ولی انفد رفتم تومخش انقد اس دادم خرابشد همچی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز