2777
2789
اره دقیقاااا چیکارکنم چجوری مطمعننن بشم همه فکرام الکیه بدجور عذاب میکشم اونم دارم ادیت میکنم انقد ت ...

خسته نباشی واقعااااااااا😐😐😐😯😯

ب اندازه ی کافی خودش مشغله ی فکری داره

تو دیگه عذابش نده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله  تا اون موقع میمونن ،

بعدجداییم خوشبخت میشم یانه واینکه میتونم حقموبگیرم یانه؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
خسته نباشی واقعااااااااا😐😐😐😯😯 ب اندازه ی کافی خودش مشغله ی فکری داره تو دیگه عذابش نده

حرفات یکم ارومم کرد الان یکی دیگه تو حس ششمیا بم گفت دورش دختر زیاده داقون شدم😐😐

من اشتباهاتم برام تجربه شدن بابتشون پشیمون نیستم🤍 #nail.artist
خسته نباشی واقعااااااااا😐😐😐😯😯 ب اندازه ی کافی خودش مشغله ی فکری داره تو دیگه عذابش نده

میشه برمنم بگی لطفا

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
ب منم بگو عزیزم کسی ک باهاشم دوسم داره ب قدلاش عمل میکنه همون موقع م گفته بیاد خاستگاری خانوادها راض ...

دوستت داره بله تا اونجایی ک بتونه ب قولش عمل میکنه

حتی فک کنم یکی دوبار بخاطره کادو خریدن برای شما پول قرض کرده

بله حس میکنم راضی میشن و خوشبخت میشین

۴ بله

جان؟

2790
2778
2791
2779
2792