مرسی عزیزمممم😘راستی برامعده و اینا مضر نیست که من ناراحتی معده دارم خیلی حساسهه😓
فکر نمیکنم اما شما میخ ای مطمئن شی حتما ازش بپرس.. اشتهارو به شدت زیاد میکنه من روزی پنج وعده میخوردم😁... آقای آلکثیر+989382755716
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
ادرسش که خوزستانه شمارشو گذاشتم سفارشی هم میفرسته الان قیمت دوره اول با هزینه ی پست ۹۰ میشه تقریبا من ۶ ماه پیش گرفتم با هزینه پست ۷۰ پام دراومد الان گرونتر شده
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
واقعا میشه بهشون تو تلگرام یا واتساپ پیام بدم بنظرت جواب میده؟؟ اهان جدی چه عالیییی 😍ممنون ازت&nbs ...
اره عزیزم تو واتساپ جواب میده من دیروز بهشون پی دادم خواستم واسه برادر شوهرم سفارش بدم
برگشت نداره که عزیزممم منظورم اشتها بعد از قطع قرص ها کم میشه؟
باید حتما تثبیت کننده رو بگیری واینکه همیشه صبحانه و نهار و شام خورده بشه من تنبلم صبحا واسه صبحانه بیدار نمیشم فقط وقتی قرصارو میخورم بیدار میشم واین خودش خیلی بده نهارم همش ساعت ۲ظهره برنامه غذاییم منظم نیس