2777
2789
من خودم‌ تقریبا لاغرم البته استخون نیسم قبلا خیلی دوس داشتم ک چاق بشم ولی الان ک باردارم‌دوس ندارم ...

ارع ولی به اندازه اش بر من دیگ خیلی کم شده ١٧١ قدمه ١٥١ وزنم😟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه عطار میشناسم که داروی گیاهی میکوبه جا میده تو کپسول خالی حتی کپسولو باز کردم و پودر داخلشو نزه ...

میشه شمارشو یا اگه کانال داره آیدیشو بدیی ماهم بگیریم شاید یذره چاق شدیمم 😉

ببخشید از کدوم شهر میفرسته؟؟؟

از شوش دانیال که خوزستانه... ارسال به همه جا داره منکه خوردم لپ در آوردم بازو رون همه جای بدن پر میشه بعداز یه مدت اومدم مانتومو بپوشم دیدم از بازو تنگ شده برام

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
میشه شمارشو یا اگه کانال داره آیدیشو بدیی ماهم بگیریم شاید یذره چاق شدیمم 😉

اره الان میارم شمارشو همینجا بمون تا بیام

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
چند کیلو چاق شدی گلم!؟

۵۴ بودم با یه دوره ونصف شدم ۶۴ البته قدم هم بلند نیست قدم ۱۵۸ اما وقتی ۵۴ بودم لاغر به چشم میومدم