bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان مشکل | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 51 پست من خیلی دوس دارم ازدواج کنم و عروس شم و واقعا از همه لحاظ درجه یکم ولی حتی یه خواستگارم ندارم میشه بگین چیکار کنم اگرم قصد توهین دارین نیاین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/05/19 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elisaجووون عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 22902 ممنون عشقم ولی تو این اوضاع کرونا مگه چندسالته من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
شادترین_دخترغمگین عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2398 خب چجوری ب مامانت بگو خب ب اونی ک اعتماد داره تو ب عنوان یه دختر ب کسی ک میخاد پسرشو زن بده معرفی کنه، هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 برو اجتماعی باش تفریح پارک مهمونی لباسای شیک بپوش ☺️انشاالله ب زودی بختت باز شه و شوهر خوبی گیرت بیا ... انشالله الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
rastak2020 عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1889 نه ☹ وا ... نبوده اصلا ! چن سالتونه . تهرانید همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 کسی نیس یا کسی هس نمدونی چه کنی بیاد اینا فرق داره بعد گفتی در جه یکی از چه لحاظ خانواده زیبایی شغل ... همه لحاظ عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 اجی به این فک کن ک از همه لحاظ راحتی به این فک کن ک اگ خدایی نکرده شوهرت معتاد باشه یا ... فدات شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 هنوز سنی نداری که بالای 24 ایشالا ممنونم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
aynoor_yn36 عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 963 هرکس یه دردی داره.تو از نبود شوهر یکی نداشتن نون شب منم از کوتاهیی قد و تیرگی ناحیه تناسلی 😐 منم کوتاهی قد و تیرگی لای پاهام میسوزه😕هم دردتم😭😭😭 روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم میفرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 مگه چندسالته ۲۲ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
rastak2020 عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1889 ۲۲ خوبه کمم نیس . یعنی تا حالا پیشنهاد دوستی هم نداشتی یا نخواستی دانشگاه رفتی؟ تو فامیل دوست فلان همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 وا ... نبوده اصلا ! چن سالتونه . تهرانید ۲۲ نه کرمانشاه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ب مامانت بگو خب ب اونی ک اعتماد داره تو ب عنوان یه دختر ب کسی ک میخاد پسرشو زن بده معرفی کنه،& ... ممنون ولی خجالت می کشم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 خوبه کمم نیس . یعنی تا حالا پیشنهاد دوستی هم نداشتی یا نخواستی دانشگاه رفتی؟ تو فامیل دوست فلان اره پیشنهاد دوستی زیاده اره ترم هشت دامپزشکی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
شادترین_دخترغمگین عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2398 ممنون ولی خجالت می کشم چ اشکال داره، با مامانت دوست باش هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
rastak2020 عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1889 همه لحاظ عزیزم شاید بس خوبی جرعت نمیکنن بیان . مامانت باید تبلیغتو کنه من یه دختر خاله اقدس دارم فقط خاجه یرازو شوهر نداده 😅 بگه این اومده اون اومده خواستیم بدیم مثلا کارش رد بود درامدش این بود بدونن میخوای شوهر کنی . میگه؟ یا ساکته همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!