2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 55 پست
ما خانوما تا وقتی مجردیم دغدغمون عروس شدنه بعدا عین سگ پشیمون میشیم من هی میگفتم وای همه عروس شدن فق ...

ممنون عشقم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یعنی جواب میده 

اره معلومه که حواب میده من خودم از دیروز که غدیر بود تا چهل روز ...چله 

سوره طه و فتح ..و زیارت عاشورا و دویستا صلوات 

برداشتم 

امان علی رو هم قسم دادم 

جواب میده امتحان کن و صبر داشنه باش

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دائما الرَد هستم ، هیچ کس ب دلم نمیشینه...میترسم ازین وضع

نه من اخه یکی رو دوست دارم ولی فعلا خونه نداره .حالا مامانم نمیدونه من منتظر اونم😐دوتا خواستگارم دارم بیچاره ها منتظرن کنکور بدم😑حالا نگرانم نمیدونم بعد کنکور چ جوابی بدم

🍃🌿🐾
دقیقا بخاطر مامانم😂چون میشناسنش.تا یه مدت اصن فکر میکردن دختر نداره هروقت باهاش میرفتم میگفتن این ک ...

واسه منم دقیقا همینطور بود .ولی چون من مامانم روضه میگرفت تو خونمون دیگه اشنایی پیدا کرده بودن یا حتی تو جشن عروسی کلا جاهایی که مثلا دقت خانما بیشتر واسه پیدا کردن دختر بلاخره از این از اون پرسجو میکنن اوکی میشه

نه من اخه یکی رو دوست دارم ولی فعلا خونه نداره .حالا مامانم نمیدونه من منتظر اونم😐دوتا خواستگارم دا ...

منم یکیو دوس داشتم و ناجوانمردانه تموم شد و دلم مرده ،اگه تا اخر عمرم نتونم چی ؟وای خیلی نگرانم

منم یکیو دوس داشتم و ناجوانمردانه تموم شد و دلم مرده ،اگه تا اخر عمرم نتونم چی ؟وای خیلی نگرانم

اون رفت؟؟

منم همیشه نگران اینم اگه جدا شیم و نتونم کسی دیگه رو دوست داشته باشم چی.چندبار به ازدواج فکر کردم با کس دیگه ولی نمیتونم میترسم نتونم اون ادم رو دوست داشته باشم

🍃🌿🐾
عزیزم شما که سنی نداری،بنظر من تواین سایت های همسر یابی واین چرت وپرت ها نرو .اول باید قسمت باشه .بی ...

فدات شم عشقم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین