بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دائما الرَد هستم ، هیچ کس ب دلم نمیشینه...میترسم ازین وضع
نه من اخه یکی رو دوست دارم ولی فعلا خونه نداره .حالا مامانم نمیدونه من منتظر اونم😐دوتا خواستگارم دارم بیچاره ها منتظرن کنکور بدم😑حالا نگرانم نمیدونم بعد کنکور چ جوابی بدم
عزیزم شما که سنی نداری،بنظر من تواین سایت های همسر یابی واین چرت وپرت ها نرو .اول باید قسمت باشه .بیشتر تو اجتماع باش سر کار برو،خوش برخورد وبشاش باش جواب میده
دقیقا بخاطر مامانم😂چون میشناسنش.تا یه مدت اصن فکر میکردن دختر نداره هروقت باهاش میرفتم میگفتن این ک ...
واسه منم دقیقا همینطور بود .ولی چون من مامانم روضه میگرفت تو خونمون دیگه اشنایی پیدا کرده بودن یا حتی تو جشن عروسی کلا جاهایی که مثلا دقت خانما بیشتر واسه پیدا کردن دختر بلاخره از این از اون پرسجو میکنن اوکی میشه
منم یکیو دوس داشتم و ناجوانمردانه تموم شد و دلم مرده ،اگه تا اخر عمرم نتونم چی ؟وای خیلی نگرانم
اون رفت؟؟
منم همیشه نگران اینم اگه جدا شیم و نتونم کسی دیگه رو دوست داشته باشم چی.چندبار به ازدواج فکر کردم با کس دیگه ولی نمیتونم میترسم نتونم اون ادم رو دوست داشته باشم