selina77089 مدیر عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 403 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 19 پست من ۲۶ ام وقت پریودیمه ولی نزدیک یه هفته اس حالت تهوع دل درد و خواب آلودگی دارم یعنی ممکنه علائم حاملگی باشه اخه دوبار بی بی زدم یدونه حاله افتاد 1399/05/19 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیماسالاری عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2376 انشالله ک بارداری. منم از صب چندبار سر سینک ظرفشویی عوق زدم. از آمپول hcg شما چندروز میگذره؟ انشالله شماهم همینطور 10 روز میگذره بزودی در این خانه، دخترکی جان.....دخترکی آاااخ دخترکی می خندد ....
dokhtarmah عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2161 انشالله شماهم همینطور 10 روز میگذره بنظرم ۳ روز دیگه صبر کن بعد تست بزنمن الان خیلی پشیمونم ک زود زدم. بخاطر امپول hcgهم نمیتونم ب مثبت بودنش اعتماد کنم. سر در گم شدم خدایاشکرت🥰
شیماسالاری عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2376 بنظرم ۳ روز دیگه صبر کن بعد تست بزن من الان خیلی پشیمونم ک زود زدم. بخاطر امپول hcgهم نمیتونم ب مثب ... ولی ب نظر من از امپول خیلی گذشته و انقدر اثرش نمیمونه و بارداری بزودی در این خانه، دخترکی جان.....دخترکی آاااخ دخترکی می خندد ....
dokhtarmah عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2161 ولی ب نظر من از امپول خیلی گذشته و انقدر اثرش نمیمونه و بارداری امیدوارم 😓عزیزم من دو روز دیگه دوباره تست میزنم. شماهم هروقت تست زدی ب من بگو،انشالله ک حتما بارداری.تا شب یکم چیز ترش یا شور بزار دهنت تا حالت تهوعت کنترل شه خدایاشکرت🥰
شیماسالاری عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2376 امیدوارم 😓 عزیزم من دو روز دیگه دوباره تست میزنم. شماهم هروقت تست زدی ب من بگو،انشالله ک حتما بارد ... انشالله هرچی خیره براتون اتفاق بیوفته عزیزم ... چشم حتما اطلاع میدم ... مرسی از راهنماییت بزودی در این خانه، دخترکی جان.....دخترکی آاااخ دخترکی می خندد ....