2777
2789
عنوان

خواستگار عراقی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 22528 بازدید | 445 پست
الان اومده خونتون خواستگاری؟ یا همینجوری از خودت فقط گفته ؟ مامان بابات اصلا اجازه میدن؟

خونمون نیومده 

اما چند وقتیه همو میشناسیم 

ایران اومده از نزدیک دیدمش

خانوادم نمیدونن اصرار داره ک بگم بهشون

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

"عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بد خوی و اهرمن است"  تمام

حرفتون درست نیس من عرب ایرانم و جونم درمیره واسه وطنم همه رو قاطی نکنید 

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

حرفتون درست نیس من عرب ایرانم و جونم درمیره واسه وطنم همه رو قاطی نکنید 

عرب ایران با او عرب فرق میکنه عرب ایران معلومه هم وطنیه دیگه

شـایـد زنـدگـے آن جـشـنـے نـبـاشـد ڪه مـا آرزویش را داشتـیـم امـا حـال ڪه بـه آن دعـوت شـده ایـم بـگذار تـا مـیـتـوانـیـم بـرقـصـیـم...
ا کجا اینقد مطمعنی ک میخواد باهات ازدواج کنه ک برنامه کجا زندگی کنیو چیدی

عزیزم طرف قصدش جدیه وقتی میگه خانوادتو در جریان بزار ک با خانوادم بیام قصدش چی میتونه باشه

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
عرب ایران با او عرب فرق میکنه عرب ایران معلومه هم وطنیه دیگه

نژاد پرستی دور از انسانیت عزیزم 

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
عزیزم طرف قصدش جدیه وقتی میگه خانوادتو در جریان بزار ک با خانوادم بیام قصدش چی میتونه باشه

خب بنظرت خونوادت قبول میکنه؟

میشه عکس بدون عینکشم بذاری

شـایـد زنـدگـے آن جـشـنـے نـبـاشـد ڪه مـا آرزویش را داشتـیـم امـا حـال ڪه بـه آن دعـوت شـده ایـم بـگذار تـا مـیـتـوانـیـم بـرقـصـیـم...

میشه عکسشو بذاری

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹