2777
2789
عنوان

یه خاطره...

130 بازدید | 20 پست

زمانی ک موقع بارداری پسرم کلاس زایمان طبیعی میرفتم اون خانم ماما یه روز اخر کلاس ک وقت ازاد بود ب شوخی گف خانما خداییش مردای افغانی خیلی گرم مزاج هستن مردای ایرانی کهمش خودت باید بری سمتشون الان شوهر من ک همش خودم باید برم سمتش شما چطور 

یهو کل کلاس گفتن اره

من روم نشد چیزی بگم ولی الان ک عزاداره واقعا ب سطوح اومدم از دستش 

الان ۳ ماهه ریش گذاشته و رابطه میخاد از رفتارش معلومه ولی باید خودم پیش قدم بشم

دیونه شدم

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که از مردای ایرانی تو کوچه و بازار و دانشگاه چیز دیگه ای دیدیم..‌ کم مونده ادم رو بخورن ، عجیبه ک ...

اره والا

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

من که اوائل ازدواج برام مهم بود رابطه داشته باشیم اما شوهرم سرد هست و زود انزال ، الان دیگه بعد از ۳ سال بیخیال شدم و شاید دو ماه یکبار رابطه داشته باشیم...دکتر و روانشناس هم رفتم و فایده ای نداشت

شما هم گاهی بری سمت شوهرت خوبه 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
من که اوائل ازدواج برام مهم بود رابطه داشته باشیم اما شوهرم سرد هست و زود انزال ، الان دیگه بعد از ۳ ...

وای چه بد عزیزم...برای همین به نظر من خوبه قبل از ازدواجهمو بهتر شناخت. همسر مهمترین کارکردش رابطه خوب جنسی هست. خودت هم سردمزاجی؟

میرم سمتش ولی بخدا خسته شدم از فکر

ب من چه ب مادرش احترام نزاشته الانم فوت شده 

من دیگه نمیرم طرفش بزار بترکه 

یه حالت افسردگی پیدا کرده میترسم دیونه بشه

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید
وای چه بد عزیزم...برای همین به نظر من خوبه قبل از ازدواجهمو بهتر شناخت. همسر مهمترین کارکردش رابطه خ ...

البته مهمترین مسئله در همسر اخلاقشه به نظرم ولی رابطه جنسی هم مهمه .منم به مرور سرد شدم 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
میرم سمتش ولی بخدا خسته شدم از فکر ب من چه ب مادرش احترام نزاشته الانم فوت شده  من دیگه نمیرم ...

بیکاری خودتک با فکر و خیال عذاب بدی؟ خوب برو سمتش، برای طوللنی مدت هم برو پیش یک مشاور جنسی خوب، دکتر بهروز چاوشی یک مرکز مشاوره جنسی داره تو اینستا هم هست 

البته مهمترین مسئله در همسر اخلاقشه به نظرم ولی رابطه جنسی هم مهمه .منم به مرور سرد شدم 

اخلاق و رابطه جنسی. با تنهاکسی که میتونی رابطه داشته باشی، اگر خیانت نکنی، همسر هست دیگه، برای همین اولیت اول به نظرم اینه، چون بیتوجهی میشه موقع ازدواج به این موضوع ، اینقدر خیانتا تو ایران زیاد شده. اخلاق و تمایلات جنسی یکسان مهمترین اصل برای ازدواجه. ایران ولی متاسفانه کلا به پول و تحصیلات فقط نگاه میکنن ،انگار میخوان کارمند برای شرکتشون استخدام کنن، میخوان ببینن کارش چقدر خوبه و چقدر سرمایه میاره تو شرکت( منظورم شما نیستی عزیزم کلا شرایط فعلی جامعه رو میگم ) بعد از ازدواج میبینن روحیات و اخلاقیات و تمایلات جنسی شون بهم نمیخوره و به مشکل برمیخورن. حالا شما میگین سرد شدین به مرور زمان، اما خیلی ها زن و شوهر رو به خیانت میارن.