2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کلاس رو نه

تو گوگل سرچ کنی ورزش میگه

ولی کلا فعالیتمو کم نمیکنم در حد نرمال ماه اخرم پیاده روی ان شاءالله 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نمیدونو هنوز به آخرش نرسیدم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

کلااس زایمان اگه امکانشو داری برو خیلی ب درد‌می خوره منم رفتم البته بهداشت گذاشته بود برامون ب صورت رایگان خیلی خوب بود پیچ نیلو معظمی رو هم ببین اعتماد بنفس ادمو می بره بالا واسه زایمان

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
منکه دوهفته دیگ میرم ۸ ماه ن ورزش میکنم ن کلاس میرم پیاده روی کم میکنم

ببخشید من همش فکر میکنم تو سینم یه چیزی گیر کرده و داغونم آبم میخورم فرقی نمیکنم بعد هر غذا و صبحا اینطوری میشم 

بالا هم میارم حالت تهوع و درد معده هم دارم همه به کنار ولی مورد اولی خیلی اذیتم میکنه هفته 8هستم راهی هست واسه خوب شدنم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
کلاس رو نه تو گوگل سرچ کنی ورزش میگه ولی کلا فعالیتمو کم نمیکنم در حد نرمال ماه اخرم پیاده روی ان ...

عزیزم شما بارداری شکمت خنک نیست؟ من دلم همش خنک میشه از اولش بعد شلوار میپوشم گرمش میکنم 

برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید