2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21405 بازدید | 3223 پست
فدای تو ببخشید مشکلی پیش اومد نمیتونم حالا کنار دوست گلی مثل شما باشم دعا کن برام لطفا❤❤

چی شده هانای دوست داشتنی من😢😢😢😢

تعطیل🚫                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو ببخشید مشکلی پیش اومد نمیتونم حالا کنار دوست گلی مثل شما باشم دعا کن برام لطفا❤❤

الهی بگردمت من 😢

حتما عزیز دل نفس حتما صدتا صلوات و آیه الکرسی هم میخونم که گره گشایی باشه ان شالله 

نگران نباش توکل کن به بالا سریمون ❤❤❤❤

فدات میشما نبینم غصه داشته باشی مهربونکم❤❤❤❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ننم هر روز یه هویت داره والا 😶 یادته یادته ننه گفتی منو بهت انداخته  از همون شب و‌همون کامنت ...

بده ننه ات زنِ هزار چهره اس 😄

بهم افتخار کن بابا😋😂

بیا جلو چشم خودم اون غلطا رو کن 

حواسم بهت باشه 

بابا شوخی بود نفس میزنمتا 

دختره فکر کرده بود من ی زنِ سن و سال دارم 

خواستم اون و از سوء تفاهم درارم لعنتی حالا هی بگو 

سنی او غروریا قوسوم 😂😂😂😂😂

بی خبر اومدی تو قلبم  نفسم شدی😘

یادم رفت زنگ قلبتو بزنم ♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻

تــــو آن آزارِ شیرینی
که دلخــــواه است تکرارَت...
و مَــــن هر بار
از هر بار بیشتر دوستـــت دارم ...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

الهی فدای بانو قشنگم بشم ببخش که نمیتونم بگم فقط لطفا برام دعا کنید♥🌻🍃

باشه حتما...ایشالا خیره❤❤

تعطیل🚫                                                                                 
بده ننه ات زنِ هزار چهره اس 😄 بهم افتخار کن بابا😋😂 بیا جلو چشم خودم اون غلطا رو کن  حواسم ...

ای ننه ی ناقلا میخوای با من بشینی از اون غلطا بکنی 

جووون چه ننه ی پایه ای😂😂😂

فهمیدم هی میپرسید چند سالته و فلان 😂😂😂🤣

الهی بگردمت من 😢 حتما عزیز دل نفس حتما صدتا صلوات و آیه الکرسی هم میخونم که گره گشایی باشه ان شالل ...

شما خیلی گلی من خیلی خوشبختم که شما رو دارم 

فدای دل مهربونت❤❤❤❤❤❤🍃🌻

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
@اعتصامی     فداتشم 😶❤🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درگیر تو بودم که نمازم به قضا رفت

در من غزلی درد کشید و سرِ زا رفت

سجاده گشودم که بخوانم غزلم را

سمتی که تویی عقربه قبله نما رفت

در بین غزل نام تو را داد زدم ، داد

آنگونه که تا آن سر این کوچه صدا رفت

بیرون زدم از خانه یکی پشت سرم گفت

این وقت شب این شاعر دیوانه کجا رفت !؟

من بودم و زاهد به دوراهی که رسیدیم

من سمت شما آمدم او سمت خدا رفت

با شانه شبی راهی زلفت شدم اما ...

من گم شدم و شانه پی کشف طلا رفت

در محفل شعر آمدم و رفتم و ... گفتند

ناخوانده چرا آمد و ناخوانده چرا رفت !؟

می خواست بکوشد به فراموشی ات این شعر

سوزاندمش آنگونه که دودش به هوا رفت ...!!!

خدانکنه. یاشا گوزلیم ❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ای ننه ی ناقلا میخوای با من بشینی از اون غلطا بکنی  جووون چه ننه ی پایه ای😂😂😂 فهمیدم هی می ...

اون غلطا رو که ...............😁😜

اره بابا پایتم من 

بیا پیش خودم 😘

من دی میشم ۲۹ ساله 

تو الان بزرگتری 

دیگه من دخترتم 😃

درگیر تو بودم که نمازم به قضا رفت در من غزلی درد کشید و سرِ زا رفت سجاده گشودم که بخوانم غزلم ر ...

یانمیسن قیز😍😍😍نع گوزل😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
اون غلطا رو که ...............😁😜 اره بابا پایتم من  بیا پیش خودم 😘 من دی میشم ۲۹ ساله&nbs ...

چه خوب
که میان این‌هَمه
دلتنگی و دل آشوبي؛
تو هَستی که هنوز
خوب میخندی ..

همش چهار ماه لامصب😶😐

درگیر تو بودم که نمازم به قضا رفت در من غزلی درد کشید و سرِ زا رفت سجاده گشودم که بخوانم غزلم ر ...

بگو! به رکعت چندم رسیده است نماز؛

که با خیالِ تو مشغولم و حواسم نیست...!

سجاد-سامانی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.