2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 😁 میگم اصلا تو این کاربریم شنگول میشم نازلی  اونا فیکن  توشون معذبم 😝

اره مهسا افیشینال اینه😁

دیروز با کاربری جدید تگم کردی ی لحظه هنگ کردم ک این کیه😅😅

منم اینو دوس دارم

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
اره مهسا افیشینال اینه😁 دیروز با کاربری جدید تگم کردی ی لحظه هنگ کردم ک این کیه😅😅 منم اینو دوس ...

دیشب انقد با خوشانس چت کردیم 

اعتصامی برگشت ب الیاس گفت ممنون ک وسط چت شعر کامنت میکنید 

یعنی از صد تا فحش بدتر بود این برام 😂😂😂

دیشب انقد با خوشانس چت کردیم  اعتصامی برگشت ب الیاس گفت ممنون ک وسط چت شعر کامنت میکنید  ...

مردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وااای مهساااا

یکی اون شعر گفتن اعتصامی 

یکی ام ب موهیتا گف ابلفض رو درس بنویس تو ک غلط املایی رو تذکر میدی

یادم میافته میخوام زمینو گاز بزنم😂😂😂😂😂😂😂😂

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
دیشب انقد با خوشانس چت کردیم  اعتصامی برگشت ب الیاس گفت ممنون ک وسط چت شعر کامنت میکنید  ...

😆😆😆😆😆

تعطیل🚫                                                                                 
مردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وااای مهساااا یکی اون شعر گفتن اعتصامی  یکی ام ب موهیتا گف اب ...

اره خیلی باحاله خدایی 

ولی بعضی وقتام خودشو میزنه ب کوچه علی چپ خودزنی داره ها 😒😄

وای یادِ پستِ محمد افتادم میگفت تو کوچه علی چپ همه آشنا بودن 

منم ب این اونشب خیلی خندیدم 😂😂

سلام عیلم و رحمه الله😁

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
ای جاااااااااانم  فدای خنده هات  تو میخندی بخدا از ته دلم شاد میشم 😍😙

ممنون..فدات بشم..عشق میکنم اینجا اینجوری حرف میزنین.. 

راستی یه سوال بپرسم؟؟البته تا کسی نبومده

تعطیل🚫