2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
ووشش هانای خودمی دیگه 😍😍😍😍 بهترم امروز ...وقتی عشقایی مثل شما 😍😍😍و دوستان مهربونم ❤❤😍😍(منه ...

منم که اومدم 

اصلا منو دیدی 

خوب شدی 

😂😂😂😂😂😂😂😂

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا موفق میشی... پسر کوچیکم سال دیگه کنکور داره اون از پارسال واسه کنکور آماده میشه..روزی ۱۲ ساع ...

ممنونم...ان شالله ک پسر شمام موفق بشه...

راستی نازبانو ان ک تو امضاتون نوشتین امتحانش مجانیه

ی کاربری مرد بسازین و بیاید سایت ی درخواست هایی میبینید

دو روز تو فکرش میمونید😂😂😂😂

تا ی هفته پیش داداشم تو سایت بود کاربریش دست منم بود

با اونایی ک درخواست میدادن هم من حرف میزدم😂😂😂😂

ی ادمایی درخواست داده بود هنوز هنگم خودم😂😂😂😂

قبلش منم میدیم کسی زده درخواست ندین میگفتم اینووو باش کیه ک درخواست بده😂😂😂😂

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
هارداسان نفسیم توتولدی😢😢😢 @nafasam1370      عشقین منی دونیا ده عجب موشکوله سال ...

جانیم منیم آخی 😘

یه آزمایش داشتم صبحی رفتم هفده شهریور خراب نشده چه شلوغه لامصب همیشه😶😂😂

شانه
کلمه ی به شدت عاشقانه ای ست!
که فرقی ندارد
مال تو باشد
که بکشم به موهایت،
یا مال من
که سرت را بگذاری رویش..!

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ووشش هانای خودمی دیگه 😍😍😍😍 بهترم امروز ...وقتی عشقایی مثل شما 😍😍😍و دوستان مهربونم ❤❤😍😍(منه ...

عزیزم قربونت خوشحالم که خوبی❤❤❤❤💛💛💛

خددددو فداش بشم از طرف من یک بوس محکم از لپش بکن😙😙😙💜💜

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
ممنونم...ان شالله ک پسر شمام موفق بشه... راستی نازبانو ان ک تو امضاتون نوشتین امتحانش مجانیه ی ...

😂😂😂😂

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
منم که اومدم  اصلا منو دیدی  خوب شدی  😂😂😂😂😂😂😂😂

دقیقاااا 😍😍😍

حدیثم خوبه ؟؟؟بهتره الان؟؟؟یگانه جانم چطوره اونو از شماها بیشتر دوست دارم 😘😘😘😘😁😁😁

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خدانگهدارررر 

بچه ها 😁👋

دلم براتون تنگ شده بود حسابییی 

تا درودی دیگه بدرود 

😂😂❤❤

خدانگهدارررر  بچه ها 😁👋 دلم براتون تنگ شده بود حسابییی  تا درودی دیگه بدرود  😂 ...

تا ورودی دیگر به درود😉

تعطیل🚫                                                                                 
ممنونم...ان شالله ک پسر شمام موفق بشه... راستی نازبانو ان ک تو امضاتون نوشتین امتحانش مجانیه ی ...

سلام عشقم😍

چشممون روشن 

چه عجب یادی از فقیر فقرا کردی😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
دقیقاااا 😍😍😍 حدیثم خوبه ؟؟؟بهتره الان؟؟؟یگانه جانم چطوره اونو از شماها بیشتر دوست دارم 😘😘😘😘 ...

اره اجی همه خوبیم 

ممنون 🥰

خدانگهدارررر  بچه ها 😁👋 دلم براتون تنگ شده بود حسابییی  تا درودی دیگه بدرود  😂 ...

برو سر درسات 😒😒😒من تک رقمی میخام گفتم در جریان باشی😁

تا ورودی دیگر به درود😉

😊😊به امید خدا 

خدانگهدار❤