2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
نفیسم😕

😳😳دروغغغغغغ 

وای کنکور تعلیق شد همه رفته ها نمه نمه دارن برمیگردن😂😂😂🤣🤣🤣🤣

خوبی عشق جان حدیث که تو از اون خوشگلتری کجاس 😶😁😁😁😂😂😂😍😍😍😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😳😳دروغغغغغغ  وای کنکور تعلیق شد همه رفته ها نمه نمه دارن برمیگردن😂😂😂🤣🤣🤣🤣 خوبی عشق جا ...

نفس منم تگت کردم ببین

تعطیل🚫                                                                                 
نفس خانم اعلاناتو نگاه کن تگت کردم ندیدی ؟

خاک تو مخم نه بخدا الان میبینم ببشید هانای خودم 😍😍😘😘😘

جان دلم حان منی تو فقط مال منی 😁❤❤❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😳😳دروغغغغغغ  وای کنکور تعلیق شد همه رفته ها نمه نمه دارن برمیگردن😂😂😂🤣🤣🤣🤣 خوبی عشق جا ...

😂😂

من که برای کنکور نرفتم اجی 

اومدم یه سلام کنم میرم 

تا ۴ شهریور

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
نفس منم تگت کردم ببین

کورم کور بعد از بزرگی چشام تعریف میکنید 😐😐

به گندگی چشم نیست به سوی چشمه که من ندارم 🤣🤣🤣

الان میبینم بانو جانم 😍😍😘😘

ولی تو چالش بهم گفت که میام مامان بانو😍😍😍

اره میاد ولی الان نه

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
خاک تو مخم نه بخدا الان میبینم ببشید هانای خودم 😍😍😘😘😘 جان دلم حان منی تو فقط مال منی 😁❤❤❤

باهات قهرم 😒😒😒

وی(هانا) لوس می باشد

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
سلام به روی ماهت نازنینم به خوبیت عیدت مبارک باشه 🍀❤️🌹🦋

سلام مهربون 😘

عید چیه؟؟؟

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
کورم کور بعد از بزرگی چشام تعریف میکنید 😐😐 به گندگی چشم نیست به سوی چشمه که من ندارم 🤣🤣🤣 الان ...

گوزلیم گوزلریوین صحبتی هریاندا اولور 

بو ملاحتلی باخیشلار قوزی جیراندا اولور😍

تعطیل🚫                                                                                 
هر کجا برگی هست شور من می شکفد مثل یک گلدان می دهم گوش به موسیقی روییدن سهراب🌻 @nafasam ...

ووشش هانای خودمی دیگه 😍😍😍😍

بهترم امروز ...وقتی عشقایی مثل شما 😍😍😍و دوستان مهربونم ❤❤😍😍(منها آقایون)(آقایون محترم و بزرگوار البته)😶😶تو تاپیک هست مگه میشم غم جا پاشو محکم کنه تو دلمممممم آخه 😘😘😘😘😘😘

اونم خوبه داره برج میسازه واسه خودش 😂😂💓