2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21353 بازدید | 3223 پست
. عطر پرتقال می گیرد نفسم... از تو که می گویم... نارنجی می شود دنیایم... تو را که می بینم.... و تو ...

بذار خیال کنم هنوز پر از تب و تاب منی
روزا به فکر دیدنم، شبا پر از خواب منی

🔻مونا_برزویی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

باز آمدم باز آمدم از پیش آن یار آمدم در من نگر در من نگر بهر تو غمخوار آمدم شاد آمدم شاد آمد ...

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم
دولت صحبت آن مونس جان ما را بس ...

نوش جان❤❤🍒

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاطرات تلخ را از یاد بردن ساده نیست میخ کج را از دل دیوار کندن مشکل است سید_سعید_صاحب_علم

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 

خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

خودکار بزار جلوت!

آدمای زندگیتو یکی یکی بنویس!

حسادت میکنه ... خط بزن!

خوبیات به چشمش نمیاد ... خط بزن!

بهت دروغ میگه ... خط بزن!

هر وقت تنها شد میاد سراغت ... خط بزن!

پشت سرت حرف میزنه ... خط بزن!

از پشت خنجر میزنه ...خط بزن!

هیچوقت نمیفهمتت ... خط بزن!

فقط تو خوشیات کنارته ... خط بزن!

سر حرفش نیست ... خط بزن!

مکث نکن فقط خط ... بزن!

از این نترس که تنهاشی!

تنهایی شرف داره به حضور این آدما تو زندگیت!

شروع کن اضافی هارو خط خطی کن!💎♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

خوشبختی اگر بو داشت

بوی پرتقالِ تازه‌یِ چهلّمِ زمستون رو میداد

یا بوی پوست کندن نارنگی وسط کلاس درس

تو اوج خستگی

یا به قشنگی و بوی خوش بهارنارنج بود.

فکر میکنم اگه خوشبختی میوه بود

یه چیز تو مایه های پرتقال بود تو چهار فصلِ سال...

همونقدر شیرین همونقدر لذت بخش...

🌻💛🍃

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
سلام آبجی یاسمن خدا نکرده اتفاقی افتاده؟ 

سلام عزیزدلم..مهتاب میخواد بره از سایت ☹☹😭دلم گرفت 😭

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس ... نوش جان❤❤🍒

جوت گوزوم آغلار قالار کویینده جانان اولماسا

ایسته مز پروانــه جانی ، شمعه قوربان اولماسا

کیمدی عشقین دردینه چاره قیلان ، گـورسد منه

دردیـنه مرهــم قــویانـماز ، باشدا لقمان اولماسا

دلبریم اغـیاریـله سرگــرم اولوب من دن اوزاق

توخداماز سینمده یاره ام یاخچی درمـان اولماسا

آتمیشام باشیمدا کی عـقـلی ، داهـــا دیوانــه یــم

ترک صحـرا اتـمه رم ، یاریـــم پشیمان اولماسا

بو طلاطوملی دنیزده بیر کیچـیک لـوتگه کیمی

ناجی لــر یاردیم ادنمز ، لـوتگه ویـلان اولماسا

عاشیقین دردین یقین عاشیق بیله ر ، بـودهــرده

وورغـون اولمازهـرگلن جانانـه حـیران اولماسا

ممنون گلم ☘️🌹❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

آدمک آخر دنیاست بخند

آدمک مرگ همینجاست بخند

دست خطی که تورا عاشق کرد

شوخی کاغذی ماست بخند

آدمک خر نشوی گریه کنی 

دنیا سراب است بخند

آن خدایی که بزرگش خواندی 

بخدا مثل تو تنهاست بخند💎♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
سلام عزیزدلم..مهتاب میخواد بره از سایت ☹☹😭دلم گرفت 😭

آبجی فدات 😭😭😭😭

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بــه رســم عــاشــقــۍ مــیــســوزم و دَم بــرنــمــۍ آرمــ

بــه دل یــار دگــر دارۍ و ایــن دردۍ گــران دارد.!

#پــریــســا_فــراهانــۍ

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌🥀💫🥀💫🥀

بی تو دنیای مرا بدجور غم برداشته

بعد تو حتی خدا دست از سرم برداشته 

با تو بودن حس ناب مادری را داشت که

بار اول دیده فرزندش قدم برداشته 

دست در دستم که بودی حال و روزم فرق داشت

مثل حال نوجوانی که علم برداشته 

من که شاعر نیستم ، حتی دریغ از یک غزل!

یاد تو شاعر شده هر شب قلم برداشته 

من کتاب تازه ای در عاشقی آورده ام

قبل من هر چند دینت صد پیمبر داشته....♣️💎

دوست می‌دارم آن وجب خاکی که تو هستی من که در مراتع سبز افلاک ستاره‌ای ندارم، این تکرار توست تو، تکثی ...

دوستت دارم را 

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

ین گل سزخ من است

دامنی پر کن ازین گل که دهی هدیه به خلق

که بری خانه دشمن 

که فشانی بر دوست!

رفته هنوز هم نفسم جا نیامده ست

عشق کنار وصل به ماها نیامده ست

معشوق آنچنان که تویی دیده روزگار

عاشق چو من هنوز به دنیا نیامده ست

صد بار وعده کرد که فردا ببینمش 

صد سال پیر گشتم و فردا نیامده ست

یک عمر زخم بر جگرم بود و سوختم 

یکبار هم برای تماشا نیامده ست

ای مرگ جام زهر بیاور که خسته ایم

امشب طبیب ما به مداوا نیامده ست

دلخوش به آنم از سر خاکم گذر کند

گیرم برای فاتحه ی ما نیامده ست♣️💎