2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21353 بازدید | 3223 پست
شرمنده بدون اجازه استارتر گلمون  بی زحمت این تاپیک رو گزارش بزنید ممنون میشم😘 https://www ...

سلام خواهر جان  عیدتون مبارک دشمنتون شرمنده باشه چشم 😍🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفته اند آن زن زنی دیوانه است کز لبانش بوسه آسان می دهد آری اما بوسه از لبهای تو بر لبان مرده ام جان ...

چرا جیغغغ نزدی هانا😶

ای به جهان نهان چو جان روشنی جهان توئی
از همه دیدها نهان در همه جا عیان توئی

آنکه ز جای میبرد هر نفس این دل مرا
میکشدش بهر طرف در پی این و آن توئی

کیست که هر نفس مرا تازه حیات می‌دهد
گر تو نگوئی آن منم کیست بگوید آن توئی

🔻فیض_کاشانی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نفسسسسس اومدددددد اومد

دیررر جیغغغغ زدی هانا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دلت شاد هانا از ته دل قهقه زدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دیررر جیغغغغ زدی هانا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دلت شاد هانا از ته دل قه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شما به بزرگیه خودت ببخش تازه کارم 😆😂😂😂😂

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
نفسسسسس اومدددددد اومد

ببخشید کی اومدددددددددد؟؟؟؟!! 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 شما به بزرگیه خودت ببخش تازه کارم 😆😂😂😂😂

جوونم راه می افتی 😂😂

مَن بلدم
شعربافي و خیالبافي را!
امّا باور کن هیچکدام،
به خوبيِ بافتنِ
موهاي تو نیست...!☺️

🔻سیدمحمدعلی_صدری

سلام اعتصامی جونمممم بیا موهای تورم ببافم😶♀‍🤦🏻

چرا جیغغغ نزدی هانا😶 ای به جهان نهان چو جان روشنی جهان توئی از همه دیدها نهان در همه جا عیان توئی ...

بیا تا قــــدر یک دیـــگر بدانیم
که تا ناگه ز یک دیـــگر نمانیم

چو بر گورم بخواهی بوسه دادن
رخم را بوسه ده که اکنون همانیم

مولانا💫

جوونم راه می افتی 😂😂 مَن بلدم شعربافي و خیالبافي را! امّا باور کن هیچکدام، به خوبيِ بافتنِ موه ...

امشب بذار بهت بگم دلم میخواد بهاری شی

به هر وسیله ای شده غم ها رو بیخیال شی

دلم میخواد زنده بشه عشق و محبت تو دلت

فدای چشمای تو شم خنده بکار روی لبت

سلام از بنده ست 🤗🌹🦋

بیا تا قــــدر یک دیـــگر بدانیم که تا ناگه ز یک دیـــگر نمانیم چو بر گورم بخواهی بوسه دادن رخم را ...

گر سر برود فدای پایت
دست از تو نمی‌کنم رها من!

🔻سعدی
‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌

@ماه،بیتکرار بیا بوس بازی♀‍🤦🏻🤭😶😂

امشب بذار بهت بگم دلم میخواد بهاری شی به هر وسیله ای شده غم ها رو بیخیال شی دلم میخواد زنده بشه عش ...

جان جان مرسییییی مهربونم😍😍😍😍😍

جان به کف،
خنده به لَب،
شعله به دل،
شور به سر؛
جان فدا
در رهِ جانانه‌ی عشقیم هنوز...

🔻 مولانا

گر سر برود فدای پایت دست از تو نمی‌کنم رها من! 🔻سعدی ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌ @ماه،بیتکرار ...

تنها نه مرا جانی و جانی به تو بند است
تو جان جهانی و جهانی به تو بند است

تنها نه مرا جانی و جانی به تو بند است تو جان جهانی و جهانی به تو بند است

چه کنم؟
دل به که بندم؟
به کجا روی کنم؟
باز گو ای به کنار دگری خفته‌ی من

🔻سیمین_بهبهانی