2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چالش شعر🌻  ترسم که تو هم یار وفادار نباشی  دردم دهی اما دل و دلدار نباشی  گاهی ...

"کافی است بخواهی و به انکار نباشی"

خیلی در وصف و تمجید چیزهایی که ازشون لذت می برم، زبان قادری ندارم متاسفانه، فقط وقتی که خیلی از چیزی کیف می کنم ، لحظاتی خیره میشم بهش و سکوت میکنم ، اینطور فقط می تونم به خودم اثبات کنم که چقدر از چیزی لذت بردم 

در مقابل شعرهای شما دقیقا این واکنش و دارم 

زبانم واقعا ناتوان میشه از بیان زیبایی اشعارتون

شعرهاتون لطافت ، معنا و احساس بسیار بسیار وسیعی داره و واقعا انتهای این زیبایی نا معلومه

بسیار خرسندم از اینکه افتخار خوانش شعرهای شما رو دارم بانو جان

مانا باشید

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

[QUOTE=150009016]"کافی است بخواهی و به انکار نباشی" خیلی در وصف و تمجید چیزهایی که ازشون لذت می برم، زبان قادری ن ...[/QUOTE

خیییییلی خییییلی ممنون ازتون 

چقدر تعریفای شما به دل میشینه منم دقیقا همین طوری 

هستم وقتی تصویری شعری حمله ای یا نگاهی جذبم 

میکنه جز تکرار تماشا کار دیگه ای انجام نمیدم همه ی 

احساسات خوب و نمیشه با کلمه بیان کرد البته این و به 

حساب تعریف از شعر خودم نذارین منظورم  زیبایی های واقعی بود مث همین نگاه و مهربونی شما که فقط باید 

تماشا کرد بارها و بارها...☺💖 

سپاس بانو سبز بمانید💚 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
[QUOTE=150009016]"کافی است بخواهی و به انکار نباشی" خیلی در وصف و تمجید چیزهایی که ازشون لذت می برم، ...

سپاس بی نهایت از به اشتراک گذاشتن نظر زیباتون 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
قلبت ڪہ بي نظم زد عاشقي اشڪت ڪہ بي اختیار سرازیر شد دلتنڪَي شبت ڪہ بیخواب ڪَذشت نڪَراني روزت ڪ ...

چقد قشنگ نفس جان 😔

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

چقد قشنگ نفس جان 😔

متاسفانه آره خیلی قشنگ و واقعیته😔

من اين آواز پاكت را درين غمگين خراب آباد،
چو بوي بالهاي سوخته ات پرواز خواهم داد
بخوان آواز تلخت را،
ولكن دل به غم مسپار...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چالش شعر🌻  ترسم که تو هم یار وفادار نباشی  دردم دهی اما دل و دلدار نباشی  گاهی ...

آفرین خیلی زیباست😍😍😍❤❤

تعطیل🚫                                                                                 
آفرین خیلی زیباست😍😍😍❤❤

‍ امروز ...
پُستچیِ پيرِ اين کوچه هم پيدايش نشد
پنجره را ببندم بهتر است
هق‌هقِ بی‌پرده‌ی اين دو ديده‌ی بارانی
آبرویِ اَبرآلودِ همه‌ی درياها را
خواهد برد ...!

✍🏼 #سید_علی_صالحی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

‍ امروز ... پُستچیِ پيرِ اين کوچه هم پيدايش نشد پنجره را ببندم بهتر است هق‌هقِ بی‌پرده‌ی اين دو ديد ...

می‌گفت:
ببین من آدم دروغ و دغل بافتن نیستم.
نمیگم تو اولیمی،
بودن!
قبلِ تو خیلیا بودن، همه شونم وقتی اومدن گمون می‌کردم عشقن،
کنارشونم بدک نبود حالم،
می‌گفتم، می‌شنیدم،
روزگار می‌گذروندم خلاصه...
نبودناشونم یه چند صباحی
حالمو بد می‌کرد اما هرچی بود می‌گذشت!
اما تو نبودنات نمی‌گذره...
تو نبودنات حالمو بد نمی‌کنه،
می‌کُشه فقط!
من با خیلیا خندیدم،
اما فقط برا توئه که چشمام تر می‌شه، فقط رفتن توئه که به گریه‌م میندازه حتی فکر و خیالش!
ببین من دروغ نیست تو کارم،
تو اولیم نبودی...
اما به جون مادرم قسم،
آخریمی!

#طاهره_اباذری_هریس

تعطیل🚫