2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
توروخدا واسم دعا کنید حالم بده دارم میمیرم انشالله  توروخدااااااا مرگمو از خدا بخواید 😭😭😭😭 ...

تو چت شده🤔

نکنه توهم به عشقت نرسیدی هان؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو نمیدونم ولی  از شانسِ من  اونجام یکی بدتر از مهدی و میدن بهم 😂

مهدی شوهرته یا عشقته؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
نه شوهرخالم اخلاقش گوه بود مامانمم ترسیده پسرخالم به باباش رفته باشه من این وسط بدبخت بشم مادره دی ...

اخی عزیزم 

بیخیال فرح 

اون مسافر و راه انداختی 

حالا جلوی این مسافرِ آخرت و بگیر. 😂

اخی عزیزم  بیخیال فرح  اون مسافر و راه انداختی  حالا جلوی این مسافرِ آخرت و بگیر. ...

امشب فکرکنم همه معجون لازم هستن

اگه پیشم بودکه میدونستم چطوری حالش و

خوب کنم😁😉

اخی عزیزم  بیخیال فرح  اون مسافر و راه انداختی  حالا جلوی این مسافرِ آخرت و بگیر. ...

به نظر من کسایی که تا یه اتفاق کوچیککککک میفته آرزو مرگ می کنن فقط باید بگی :

انا لله و انا الیه راجعون

تماممممم

زندگی با ارزش تر از این چیزاست که بخوای آرزو کنی تموم بشه. 

امشب فکرکنم همه معجون لازم هستن اگه پیشم بودکه میدونستم چطوری حالش و خوب کنم😁😉

اره والا اون از اون اینم از این 

تا دیشب ک گل و بلبل بود اینجا من عینِ خنگا 

فقط نظاره گر بودم 

امشب اومدم حالم خوشه 

دو تا مورد دیدم دپرس شدم 

من همون برم بهتره 

قدمِ من شوم بود خواهر 😄😄