2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
بر امام منتظر بادا مبارک این ولادت تهنیت بر شیعیان حضرتش از این ولادت رسید شادی شیعیان به عر ...

در روز حشر جز تو شفیعی مبادمان
جایی که آب هست چه جای تیمم است؟

ولادت امام موسی کاظم(ع) مبارک🌺🍃🌺🍃

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در روز حشر جز تو شفیعی مبادمان جایی که آب هست چه جای تیمم است؟ ولادت امام موسی کاظم(ع) مبارک🌺🍃🌺 ...

🎉زمین را از صفا زیور ببندید🎉

🎀به اوج آسمان اختر ببندید🎀

🎉به مژگان خاک این ره را زدایید🎉

🎀بر آن بال ملائک را گشایید🎀

میلاد امام موسی کاظم (ع) مبارک باد🎉

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
 🎉زمین را از صفا زیور ببندید🎉 🎀به اوج آسمان اختر ببندید🎀 🎉به مژگان خاک این ره را ز ...

ای موسای کاظم ( ع ) ،

من تو را بيدار می دانم

زنده تر ، روشن تر از خورشيد عالمتاب

از فروغ و فر شور و زندگی سرشار می دانم

گر چه پندارند ديری هست ، همچون قطره ها در خاک

رفته ای در ژرفنای خواب

ليكن ای پاكيزه باران بهشت ، ای روح عرش ، ای روشنای آب

من تو را بيدار  ابری، پاک و رحمت بار می دانم

ممکن ز تو چون نیست که بردارم دل

آن به که به سودای تو بسپارم دل

گر من به غم تو نسپارم دل

دل را چکنم بهر چه می‌دارم دل❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

یا رب نظری ز مرحمت بر ما کن

لطفی تو به مابه حرمت زهرا(س) کن

امشب  به حق امام کاظم (ع)و میلادش

امر فرج مهدی (عج)ما را امضا کن

🤲🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

میلاد امام موسی کاظم (ع) بر عاشقان ولایت مبارک 💖

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

‍‍کاش حال خوب خریدنی بود میرفتیم بقالی میگفتیم دو تومن حال خوب لطفا ,بعد میرفتم میشستیم یه گوشه حال خوبمونو میخوردیم!🌹🌹

ممکن ز تو چون نیست که بردارم دل آن به که به سودای تو بسپارم دل گر من به غم تو نسپارم دل دل را ...

شب، امشب نیز
- شب افسردهٔ زندان
شب ِ طولانی پاییز -
چو شب‌های دگر دم کرده و غمگین
بر آماسیده و ماسیده بر هر چیز
همه خوابیده‌اند، آسوده و بی غم
و من خوابم نمی‌آید
نمی‌گیرد دلم آرام

زمین پر غم، هوا پر غم
غم است و غم همه عالم
به سر هر دم رو می‌ریزد دم از سالیان آوار
غم ِ عالم برای یک دل ِ تنها
به تو سوگند بسیار استی غم، راستی بسیار ....'
الا یا سنگ‌های خارهای کر، با گریبان‌های زُنّاری
به تنگ آمد دلم - بیچاره - از آن ورد و این تکرار

مردمی با بیشتر  سرشارکامی،  کمترین امکان دلتنگی

در خیابان ها و برزن ها،  ردیف خانه ها دمسازِ همسنگی

با سطوری شاد، فهرست سعادتنامه ی کوشایی و تدبیر

پیر و برنا، مرد و زن ها، چهره های زنده و مختار

غوطه ور در جبر جاوید و جمیل زندگی، با کار و کوشایی

عشق و شور و شوق و یکرنگی.

بر بساط دهر،  نا هموار یا هموار

بازی بغرنج بودن را چمان با ساده تر هنجار

بدرستی دینشان می گشت و دنیا نیز،

بر مدار ِ راستی ها و درستی ها

و مدار سادگی ها  نیز

یا رب نظری ز مرحمت بر ما کن لطفی تو به مابه حرمت زهرا(س) کن امشب  به حق امام کاظم (ع)و میلادش ...

امشب که شب خجسته ی میلاد است

تسبیح فرشتگان مبارک باد است

شـــاد اســـت دل آل محمـــد اما

بیش ازهمه دلها، دل زهرا شاد است

سلام آبجی ماهور ❤️🤗🌹خوبی عزیزم عیدت مبارک باشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
هر که دلارام دید، از دلش آرام رفت چشم ندارد خلاص، هر که در این دام رفت

نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت
پرده ی خلوت این غمکده بالا زد و رفت🌹