2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21353 بازدید | 3223 پست

مهربونا اینو گزارش بزنید ممنون 💓💓

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4842624/تولدمه-کادو-دوستمو-برگردونید?postId=149892812

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها در مورد شعرم نظر بدین @موهیتا    

عزیز دلممممم  

میدونم چقدر دلت غم داره...

حس شعرتو خیــــلی دوست دارم  

هرچند از نظر وزن کار داره

الان دستم بنده اگه اجازه بدی کپی میکنم بعدا یه کم انگولکش میکنم برات؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

ایها الناس یکی جواب منو بده

من از اینستا روصفحم همش تبلیغ میاد ینی مثلا تو نی نی سایتم یهو صفحه اینستا باز میشه چیکارش کنم ؟؟؟نیاد؟؟؟

بکوبمش دیوار؟؟؟😦😦😦

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
عزیز دلممممم     میدونم چقدر دلت غم داره... حس شعرتو خیــــلی دوست دارم     ...

باشه گلم.😘😘😘

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
ایها الناس یکی جواب منو بده من از اینستا روصفحم همش تبلیغ میاد ینی مثلا تو نی نی سایتم یهو صفحه این ...

دقیقا مثل من 😐

چاره کار اینه بری تاپیکمو گزارش بزنی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خدانکنه❤️ ابجی حالا شاید ی قسمتی شد قصدش بوجود اومد چ کاریه😐😐😐😂😂😂😂😂

یاشا گوزلیم. آهان.... خوش گؤر موشوخ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام تاپیکمو گزارش میزنید 🙏🙏

سلام گلم.زدم.تولدت مبارک

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
یاشا گوزلیم. آهان.... خوش گؤر موشوخ  

اینم یع اهنگ مخصوص خودت❤

───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
أمانیه أمانیه أمان الأمانی أمانیه آمان آمان لیش أنا حیرانا
امان، امان، امان، امان، چرا من سرگشته و پریشانم
الحبیب غایب عنی تارکنی لحالی
عشق من از من دور است و همه چیز را به خاطر خودم ترک می کنم
وشویقی أغلى منی ومن دمع الغالی
و دلتنگیم برای او با ارزش تر از من و اشکهای با ارزش من است
یامین یجی یطمنى ویریح بالی
چه کسی می تواند به من و ذهنم اطمینان ببخشد
لأسهر وحدی اعد نجوم واللی بده یلوم یلوم
من تنها بیدار می مانم و ستاره ها می شمارم و هر کسی که می خواهد سرزنش کند
عمری لو عشته محروم روحی رضیانه
اگر همه زندگیم را در محرومیت بگذرانم، روح و جانم راضی خواهد شد
أمانیه قمری غایب أمانیه عقلی طار أمانیه
امان، ماه من غایب است، امان، عقل من پر کشیده و رفته است
قلبی دایب أمانیه یشعل نار
قلب من می سوزد و ذوب می شود، امان، آتش شعله می کشد
آمان الله یاعیونی آمان الله سلونی
آه خدای من، آه ای چشمان من، آه لطفاً به من آرامش دهید
أمانیه روحی تریده أمانیه وتستناه
روح و جان من تو را می خواهد و به انتظار توست
أمانیه قلبی بایده أمانیه و یترجاه
دل من در دست توست و به تو التماس می کند
آمان الله لاقینی آمان الله داوینی
لطفاً بگذار تو را ببیند و مرا شفا دهد

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
اینم یع اهنگ مخصوص خودت❤ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── أمانیه أمانیه أمان الأمانی أمانیه آمان آمان لیش أنا حیرانا ...

خط تیره جونم تاپیکمو گزارش میزنی😢

قربانام😧😧

خدانکنه 😍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave