2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21474 بازدید | 3223 پست
سلام دلبر جان صبح بخیر خوبی عزیزم. خدانکنه  خواهش میکنم نازنینم 🦋❤️🤗

سلام عزیزدلم ممنون شما خوبین؟😍😍

مرسی از لطفتون شرمنده میکنید 😍😍❤😘😘

حضور تو ، جبران غم های طولانی من بود 🩷🫀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگاه کن رویاهای پاره پاره  چگونه بر آب می گریزند  با شعرهای نیمه سروده ای  در دنبا ...

اگر باغ نگاهم پر ز خار است، گلم تاراج دست روزگار است
به چشمانت قسم، با بودن تو، زمستانی ترین روزم بهار است

@nafasam1370     @ماه_تنها     @00نازلی00     @دخترلاکچری20 ...

سلام عزیزم خوبین،🌹

نشناختم اولین باره اسم کاربریتون رو میبینم،😅

"اعتماد"مانند یک کاغذ است، وقتی مچاله شد، دیگر به حالت اولش نمی تواند برگردد...

سلام عزیزم خوبین،🌹 نشناختم اولین باره اسم کاربریتون رو میبینم،😅

نفیسه هستم 

😁

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
ممنون عزیزم، پاش آسیب دیده شدید، فعلا تو گچه🙁

ایشالا  خوب میشه...خدا رو شکر که آسیب زیادی ندیدن...

تعطیل🚫                                                                                 
سلام  خوبی الناز  چرا خدا بد نده ،🌹

سلام مهربونم خوبی؟😍

عزیزمی، چیزی نیست فقط پاش شکستگی داره و ربات و تاندون و همه له شدن

خداروشکر بدتر نیست❤ ممنون از احوالپرسیت😘

حضور تو ، جبران غم های طولانی من بود 🩷🫀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز