بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره کار خوبم انجام میدیم ولی اونجوری ک از اون دنیا میگن جز جهنم تصوری تو ذهنم نیست متاسفانه .....
من هیچوقت به حرفایی که از جهنم و بهشت میگن گوش نمیدم
فقط سعی میکنم جوری باشم که شرمنده خدا نشم
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
فکر کنم من دیگه زیادی مقربم دختر کوچولو سرطان داره بابام سرطان داره شوهرمم یک اشغالیه که لنگه نداره ...
چی بگم عزیزم خدا درد میده درمونم میده الهی هم فرشته نازت هم پدر عزیزت خوب سلامت باشن عزیزم منم کم مشکل ندارم گلم ولی دیگه از گله خسته شدم مشکل من دست خودمه مشکل شوهرمه و دل من که نمیتونم غم و مشکل رو شونه پدر و مادرم بزارم و محبت پدر داشتن رو از پسرم بگیرم ولی شما😔😭
من روزه نمیگیرم نمیتونم تحمل ندارم .یعنی خدا منو میبخشه ؟ امیدوار باشم
🙂 خدا بخشنده اس
اگه واقعااا نمیتونی گناه نمیشه فقط اینکه هروقت که فکر کردی میتونی قضا بگیر یه روزم یه روزه😉
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
امیدوارم هر مشکلی که داری رفع بشه و یه روز از شادی تاپیک بزنی😉
فقط یادت باشه حتی وقتی از زندگیم سیر شدی به یاد داشته باش خدا هست فقط بعضی وقتا صلاحت همینه