2777
2789
بنده ضعیف نیست فقط ساده ترین راهو انتخاب میکنه  بنده اگه نمیخواد بره جهنم پس گناه نکنه خیلی سا ...

آره کار خوبم انجام میدیم ولی اونجوری ک از اون دنیا میگن جز جهنم تصوری تو ذهنم نیست متاسفانه .....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فکر کنم من دیگه زیادی مقربم دختر کوچولو سرطان داره بابام سرطان داره شوهرمم یک اشغالیه که لنگه نداره ...

سلام مقرب ....

برا سلامتیشون دعا میکنم انشاالله خوب بشن هر دوشون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

اللهم اشفع کل مریض 

سرطان چی دارن دوتاشون ؟!

آره کار خوبم انجام میدیم ولی اونجوری ک از اون دنیا میگن جز جهنم تصوری تو ذهنم نیست متاسفانه .....

من هیچوقت به حرفایی که از جهنم و بهشت میگن گوش نمیدم

فقط سعی میکنم جوری باشم که شرمنده خدا نشم

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
فکر کنم من دیگه زیادی مقربم دختر کوچولو سرطان داره بابام سرطان داره شوهرمم یک اشغالیه که لنگه نداره ...

چی بگم عزیزم  خدا درد میده درمونم میده الهی هم فرشته نازت هم پدر عزیزت خوب سلامت باشن عزیزم منم کم مشکل ندارم گلم ولی دیگه از گله خسته شدم مشکل من دست خودمه مشکل شوهرمه و دل من که نمیتونم غم و مشکل رو شونه پدر و مادرم بزارم  و محبت پدر داشتن رو از پسرم بگیرم ولی شما😔😭

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
سلام مقرب .... برا سلامتیشون دعا میکنم انشاالله خوب بشن هر دوشون  اللهم صل علی محمد و آل محمد ...

دخترم کلیه،کلیه ی چپشم درآوردن

بابامم حنجره 

ممنون 

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق
من روزه نمیگیرم نمیتونم تحمل ندارم .یعنی خدا منو میبخشه ؟ امیدوار باشم 

🙂 خدا بخشنده اس

اگه واقعااا نمیتونی گناه نمیشه فقط اینکه هروقت که فکر کردی میتونی قضا بگیر یه روزم یه روزه😉

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
دخترم کلیه،کلیه ی چپشم درآوردن بابامم حنجره  ممنون

الهییییی .منم یک ماهه دلم درد میکنه از سرطان معده و روده میترسم .

دکترم رفتم دارو داد برا معدم خوب نمیشم .

حقا ک خدا راست گفت همانا انسان را در رنج آفریدیم ....

امیدوارم هر مشکلی که داری رفع بشه و یه روز از شادی تاپیک بزنی😉

فقط یادت باشه حتی وقتی از زندگیم سیر شدی به یاد داشته باش خدا هست فقط بعضی وقتا صلاحت همینه

چی بگم عزیزم  خدا درد میده درمونم میده الهی هم فرشته نازت هم پدر عزیزت خوب سلامت باشن عزیزم منم ...

ممنون کاش حداقل شوهرم آدم بود میخوام جداشم ولی بخاطر بچه هاموبابام نمی تونم بابام ازنظرروحی داغون

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق
🙂 خدا بخشنده اس اگه واقعااا نمیتونی گناه نمیشه فقط اینکه هروقت که فکر کردی میتونی قضا بگیر یه روزم ...

اصلا نمیتونم ی ساعت غذام دیر بشه حالت تهوع میگیرم فشارم سریع میاد پایین نمیگیرم دیگه نمیدونم چی میشه انشاالله خدا منو ببخشه