2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15161 بازدید | 4429 پست
هیچی باو اونم سرخچه در اورده 😒😒😒خستم کرده سه روز تب الانم فقط بدنشو میخارونه😭😭❤

اوخی ایشالا خوب میشه 😢😍😘

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنا اون پسره گاو خر بی شعوری بود هانیه باهاش بودا

کات کردن

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
حدیث برات ب صورت خلاصه تعریف میکنه😂😂🥴 @حدیثوو     بوگو😂

گفتم 😬😬😬🤣🤣🤣

چرا اخه خیلی دوس داشتن همو

صفات رو عرض کردم که 😐🤣

اخلاق نداشت

تفکراتش قدیمی بود

کلا هیچی هیچی 

حالا هم هانیه رو داره پیش بقیه بد میکنه 😐

صفات رو عرض کردم که 😐🤣 اخلاق نداشت تفکراتش قدیمی بود کلا هیچی هیچی  حالا هم هانیه رو داره ...

وای بهش نمیخورد که خیلی دوس داش هانی و

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
@عاشق_خنده     مائدههههه برگشتی بالاخرههههه😍😍😍😍

فکر کردم رفتی بیشور😢😢😢😢😢

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
مگه خلم برم ولی حانی رفت☹️ کجا بودی گیس بریدهههه

حانی برنمیگرده دیگه؟😭😭😭😭😭

کاربریتو دیدم نیست نینی یار‌گفت لغو زدی گفتم شاید نیستی دیگه 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
حانی برنمیگرده دیگه؟😭😭😭😭😭 کاربریتو دیدم نیست نینی یار‌گفت لغو زدی گفتم شاید نیستی دیگه 

نمیدونم والا بی خبر رفت حدیثم و دینا هم تو اون دورهمی کوفتی بودن بی خبر رفتن😢😢😢 

حنا هم یکمی اوضاش بهم ریختس ولی میادش

اره ی یک ماهی بخاطر ی سری داستانا ک پیش اومد رفتم🤕

من كه قيد ماهو زدم پس ستاره هاش مهم نيست واسم :)✨
نمیدونم والا بی خبر رفت حدیثم و دینا هم تو اون دورهمی کوفتی بودن بی خبر رفتن😢😢😢  حنا هم یکم ...

نبودم چیا که نشد😢

دینا شاید تعلیق شده سنش کم بود ،خودش رفت ؟؟

حدیث رو هم دیدم یه جا تگم کرده بود تو اعلانات😭

کاش حانی برگرده😭😭😭😭

مشکل حنا خیلی جدی نیست که؟😢