2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15161 بازدید | 4429 پست
عهه نگران نباش هانی یا خودش میاد یا نامش میاد😉

چ خبر حنا گلی 💃😅❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
اره اصلا دلم نمیخاد عین دو سال پیش بشه خودمم میکم زشته صبر کنم بهتره🥺🥺

اری 

بصبر

بهتره

می دونی چیه 

پسرا رو کم محل کنی بیشتر جذبت میشن 

اگه زیاد بهشون عشق بورزی و دوسشون داشته باشی فک میکنن کی هستن و میرن =(برگرفته از تجربیات ني ني سایت) 

😄😅🤣❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اری  بصبر بهتره می دونی چیه  پسرا رو کم محل کنی بیشتر جذبت میشن  اگه زیاد بهشون ...

😂😂😂😂لو نده حالا

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

@همسرم_دنیام1382

کجایید 

@هانی_khanoom

رفتید؟! 😶

😂😂😂😂لو نده حالا

🤣چی رو؟! 

تایپک ص 202😥

هییی 

عمر آدم ی زود میگذره 🤷‍♀️😢

و صبرم بی جواب و بی ثمر نمونه🥺

تا چشم رو هم بذاری تموم شده وقتی اومدم نی نی سایت پسرم دوماهش بود الان شدم شیش ماهه 😀

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
تا چشم رو هم بذاری تموم شده وقتی اومدم نی نی سایت پسرم دوماهش بود الان شدم شیش ماهه 😀

عزییییزمممم🤭❤️

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍