2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15338 بازدید | 4429 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@همسرم_دنیام1382   ایییی حناااا خانوم گیس نبرید میای لایک میکنی در میریییی؟؟؟😬😬🍊 سجین دیدی ...

چرا میزنییییی🙁😢😢😢😢نه با رفتم دیدم شوهرم یه فیلم دیگه دانلود کرده اسمشم اره بود خیلیم مزخرفففففف حال به هم زن بود😷😟امشبم میخوام سجین و دان کنم خودم تنهایی ببینم دختر شجاع منم 😎

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
@همسرم_دنیام1382   ایییی حناااا خانوم گیس نبرید میای لایک میکنی در میریییی؟؟؟😬😬🍊 سجین دیدی ...

چرا کنار همه پستات پرتقال میذاری🍊😐😂

چرا میزنییییی🙁😢😢😢😢نه با رفتم دیدم شوهرم یه فیلم دیگه دانلود کرده اسمشم اره بود خیلیم مزخرفففففف ...

نزننمممم؟؟😬😬🍊

😂😂😂ژون بابا شجاع می بودییییی تو من خودم تهنایی دیدم حالا چی شبی ک فرداش باید زود پا میشدم امتحان داشتم

من با زیر نویسشو گرفتم فیلمه ترکیه فک کنم تو زبون اصلی متوجه بشی؟ 

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
نزننمممم؟؟😬😬🍊 😂😂😂ژون بابا شجاع می بودییییی تو من خودم تهنایی دیدم حالا چی شبی ک فرداش باید زو ...

نزن☹ اره بابا من خیلی شجام پیش شوهرم که فیلم ترسناک میبینم .......تو شلوارم😟چه برسه تنها ببینم😂 اره ترکیه رو یکم متوجه میشم

نزن☹ اره بابا من خیلی شجام پیش شوهرم که فیلم ترسناک میبینم .......تو شلوارم😟چه برسه تنها ببینم😂 ار ...

😂😂😂😂لوس

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
سلام سلاااااام چطوریددددد😍 من امدممممم داداش کوچولومم به دنیا اومده😁😍😎

سلاااااااممم مبارمهههه فندوقققق چه شکلیههه اسمش چیه🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍

سلاااااااممم مبارمهههه فندوقققق چه شکلیههه اسمش چیه🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍

مرسیی عزیزززم❤❤❤❤❤ اسمشو ک گفته بودم مهراد کوچولو😁😍😍

قیافه اشم شبیه اجیشه دیگه😁😎😍😍😍😍😂

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 
مرسیی عزیزززم❤❤❤❤❤ اسمشو ک گفته بودم مهراد کوچولو😁😍😍 قیافه اشم شبیه اجیشه دیگه😁😎😍😍😍😍😂

ویشش ننههه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ از طرف من لپاشو ماچ کن