2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15166 بازدید | 4429 پست
وای یه روانیه دیگه اومده سایت میره همه تاپیکا فوش میده

سه تا تاپیک زده تو یه ربع همشونم ترکیدن

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@maaaryaaam_77  ‍  از وقتی نظر دادم درخواست دوستیه که میاد ، من که گفتم حی ششم نیستم الان چیکار کنم؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
@maaaryaaam_77    ‍  از وقتی نظر دادم درخواست دوستیه که میاد ، من که گفتم حی شش ...

وای تور  خدا ببخشید من گفتم حدست خوبه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
وای تور  خدا ببخشید من گفتم حدست خوبه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه بابا اشکالی نداره فقط قبولشون کنم بگم حس ششم ندارم یا رد بزنم به همشون؟ 

اگ اذیت نمیشی جوابشونو بده .گناه دارن بهشونم بگو حس شیشمی نیستی اگ هم ن حوصله نداری جواب نده قبولم ن ...

باشه

باشه

توزو خدا ببخش منو عزیزم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑😑

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
توزو خدا ببخش منو عزیزم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑😑

وا این چه حرفیه

سلامممم .کم پیدایین ؟دخترا مدرسه روغیرحضوری کردم

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز