2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15166 بازدید | 4429 پست
کلا شبا میام ۱۱به بعد هر از گاهیم سر میزنم قبلش 🤣

خیلی وقت ها تو خیلی تاپیک ها دیدم ساعت بعد از ظهر هااااااا دروع نگو

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار یجا تگت کنم بیا اونجا😉

اومدم جواب بدم دیدم قفل کرده عیبی ندارههه همینجا جواب میدممم😆😘

😆😆😆😁😁😘😘😘😍🌺🌺🌺⁦❤️⁩⁦❤️⁩برو خوش باش دخمرم فقط من چک میکنما تو هم لالا باشیاااا😆😜

راسییییی جوجه بزرگ شدهههه؟؟؟ چوکارا میکنهههه؟؟؟؟😍😍😍😍ویییششش فندوق دلم براش تنگیده😘😘😘😘😘😍😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌺🌺🌺🌺

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
اومدم جواب بدم دیدم قفل کرده عیبی ندارههه همینجا جواب میدممم😆😘 😆😆😆😁😁😘😘😘😍🌺🌺🌺⁦❤️⁩ ...

فردا میزارم عکس پسرمو 😉😉😉😉الان برم بخوابم شوهرم داره چپ چپ نگام میکنه😒😂گجن خیر هانی جونم😉😉😉😉😍😍😍😘😘😘😘😘😘

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
فردا میزارم عکس پسرمو 😉😉😉😉الان برم بخوابم شوهرم داره چپ چپ نگام میکنه😒😂گجن خیر هانی جونم😉😉😉 ...

باش😍😍😍😘😘🌺🌺⁦❤️⁩⁦❤️⁩

😂😂😂😂😅😅😅😆برو سلام برسون 😁😁

برو آتیش پاره زبون نریز 😂😂😂😂😘😘😘🌺🌺⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
فردا میزارم عکس پسرمو 😉😉😉😉الان برم بخوابم شوهرم داره چپ چپ نگام میکنه😒😂گجن خیر هانی جونم😉😉😉 ...

شومت گمپ گلی  حناااا جونوووومممم😁😁😁😘😘😘🌺🌺🌺⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلاممم

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

بچه ها من شاید رفتم .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
بچه ها من شاید رفتم .

کجا چرا؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
کجا چرا؟

بخاطر درسو اینا دیگه تمرکز ندارم هی میخوام بشینم درس بخونم میام اینجا.خیرسرم امسال کنکوردارمچ😕

بخاطر درسو اینا دیگه تمرکز ندارم هی میخوام بشینم درس بخونم میام اینجا.خیرسرم امسال کنکوردارمچ😕

اووف درس😣😣