2821
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15188 بازدید | 4429 پست
😐😐😂😂وا یعنی لخت باشن؟

نه خیر یعنی اینکه من شوهرم خیلی خوشتیپ تر از ایناس منظورش این بود😅😅

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خارشور؟نه خیارشور دوست ندارم البته دارم ها ولی تو ساندویچ نیمخورم خودمم نمیدونم چرا 

عه منم تو ساندویچ دوس ندارم خیارشور 😃

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
خارشور؟نه خیارشور دوست ندارم البته دارم ها ولی تو ساندویچ نیمخورم خودمم نمیدونم چرا 

😐😐😂😂خیار شور نه خاهرشوهر

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
عه منم تو ساندویچ دوس ندارم خیارشور 😃

خواهر دوقلوم بیا بغلم😍😍

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
😐😐😂😂خیار شور نه خاهرشوهر

خواهر شوهر؟چه فکری گردی اینو گفتی یا من هنگم؟چطور خواهر شوهرم میشه اون؟🤔🤔

اومدم🤗🤗🤗🤗🤗

حنا یه چیزی بگم؟

اره😉😉😉😂😂😂

داشتیممم؟؟؟ نه خیرم شوور نداشته خودم خوشتیپ تره😬😬😬😬😬😬😁😁😁😂😂😂

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
خواهر شوهر؟چه فکری گردی اینو گفتی یا من هنگم؟چطور خواهر شوهرم میشه اون؟🤔🤔

😐😐😐مائده باز رد دادی؟

😐😐😐مائده باز رد دادی؟

گفتی خواهر شوهر بازی ؟منم هنگم که کی این وسط خواهر شوهرمه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز