2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15161 بازدید | 4429 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاهزاده سوار بر اسب سفيدم😂😂😂😂😅

بزنم تو ملاجتتتتتت😐😐😐😐😐بزنم کتلتت کنمممممم؟؟!!!!

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

سلام خوبین 😍😍

نامزدیت من رو دعوت نکردی؟🤔🤔

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
گذاشتم

بیترادب😐😐😐😐

داشتم از خودم نا امید میشدم 😐😐😐فک کردم فقط من موندم رو دس بابام و هنوز شبا کارتون میبینم میخایم😐😐😐😐 

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
بیترادب😐😐😐😐 داشتم از خودم نا امید میشدم 😐😐😐فک کردم فقط من موندم رو دس بابام و هنوز شبا کارتو ...

نه منم هستم🙋🙋🙋

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
بیترادب😐😐😐😐 داشتم از خودم نا امید میشدم 😐😐😐فک کردم فقط من موندم رو دس بابام و هنوز شبا کارتو ...

منم همين حسو دارم همه دورو بريام سوهر كردن 

ولى رل زدم😊

کاربری دو نفر استفاده میکنه 😊 
سلام 😍 اسکولمون کرده بزار الان میکوبم تو سرش😒😒😒👡👡👡

محکم بکوب محکممممم

چن مدت ى دونه از اين شوك ها خوبه  ولى اون پسر عموم خودش امد بهم گفت دوسم داره رل زديم😊

فرار کنی بهتره بگیرمت شلو پلت میکنم

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯