2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15165 بازدید | 4429 پست
خدانکنههه چی شدهههههه؟؟؟

پسرم جاشو کثیف کرده واکسن زدیم امروز چجوری جاشو عوض کنم دستمو میزنم به پاش گریه میکنه😭😭😭😭

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
پسرم جاشو کثیف کرده واکسن زدیم امروز چجوری جاشو عوض کنم دستمو میزنم به پاش گریه میکنه😭😭😭😭

فقط پوشکشو خراب کرده؟

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با اجازه استارتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4942728/چشمات-چه-رنگیه-عکس-بزار

بچه ها لطفا واسه این تاپیک گزارش بزنین عکس بعضی کاربرا داخل تاپیک هست🙏هرکی زد لایک کنه براش صلوات بفرستم😊☺️

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی. ما چرا زمین میخوریم؟ تا بلند شدن رو یاد بگیریم....

اره😭😭😭😭

اکثر نوزادا بغل باباشون آروم میگیرت 

بگو باباش بیاد کمکت یکم محکم بغلش بگیره تا آروم شبه بعد تمیزش کن اگه نشد بیا تا ی روش دیگه امتحان کنیم

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
اره😭😭😭😭

سرشو یکیتون گرم کنین با حرف زدن پستونک یا شیشه شیر اون یکی زودی زیرشو تمیز کنه در ضمی ۳ روز نشورش ب جا واکسنش اب نزن

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
اکثر نوزادا بغل باباشون آروم میگیرت  بگو باباش بیاد کمکت یکم محکم بغلش بگیره تا آروم شبه بعد ت ...

باش برم ببینم چی میشه مرسی هانی 

سرشو یکیتون گرم کنین با حرف زدن پستونک یا شیشه شیر اون یکی زودی زیرشو تمیز کنه در ضمی ۳ روز نشورش ب ...

باش مرسی عزیزم

سرشو یکیتون گرم کنین با حرف زدن پستونک یا شیشه شیر اون یکی زودی زیرشو تمیز کنه در ضمی ۳ روز نشورش ب ...

اتفاقا پارچه ای ک با آب سرد مرطوب شده باشه بزاره رو جای واکسنش دردشو کاهش میده🙂

اتفاقا پارچه ای ک با آب سرد مرطوب شده باشه بزاره رو جای واکسنش دردشو کاهش میده🙂

اره عصر یه حوله گذاشتم فریزر بعدم گذاشتم رو پاش یکم دردش کم شد خوابید

اره عصر یه حوله گذاشتم فریزر بعدم گذاشتم رو پاش یکم دردش کم شد خوابید

عزیزکممم جوجه درد داشته🥺🥺🥺😍😍😍