2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15166 بازدید | 4429 پست
😂😂😂😂 کلا قصد جونمو کردیاااا

من نه دلم

من بای دیگه دیروقته تو ام زود بیا لطفا از این به بعدددد

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@همسرم_دنیام1382       کجایی بیا گلم😘 @۱۳۸۱زیباخفته       تو ...

منم 😥هروقت اومدم هیشکی نیس

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
منم 😥هروقت اومدم هیشکی نیس

آخه عزیزم ۸ صبح میان؟🤔🤔🤔انگار داری میری جایی قراره بعد از ظهر بری ولی برای شام میری

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
آخه عزیزم ۸ صبح میان ؟🤔🤔🤔انگار داری میری جایی قراره بعد از ظهر بری ولی برای شام میری

😅😅😅داشتم میرفتم برا ثبت نام گفتم ببینم تو نی نی سایت چه خبره

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
😅😅😅داشتم میرفتم برا ثبت نام گفتم ببینم تو نی نی سایت چه خبره

آهان

حنا و حانی بخونین و هرچیزی رو به شوهراتون نگید https://www.ninisite.com/discussion/topic/4935691/بیاید-براتون-داستان-واقعی-اوردم

@۱۳۸۱زیباخفته  

@عاشق_خنده  

@همسرم_دنیام1382  

آییییی نفس کششش توهین کرد در رفتتتت باز دیر رسیدممممم😤😤😤😤😤😤😤😤😤

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
@۱۳۸۱زیباخفته     @عاشق_خنده     @همسرم_دنیام1382     آیییی ...

خیلییی بیتربیت بود هی هم میگف باسوادم اخه تو که سن مامانبزرگ منو داری چرا باما بحث می کنی اخه

خیلییی بیتربیت بود هی هم میگف باسوادم اخه تو که سن مامانبزرگ منو داری چرا باما بحث می کنی اخه

پروفسورم باشی شعور نداشته باشی بدرد لای جرز دیوار نمیخوری بدبخت شوهر گیرش نیومده بود عقده کرده بود داشت توهین میکرد!

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
پروفسورم باشی شعور نداشته باشی بدرد لای جرز دیوار نمیخوری بدبخت شوهر گیرش نیومده بود عقده کرده بود د ...

🤣🤣🤣🤣واقعا دهه هشتادیا خیلی خوبن هرکی بهمون بد میگه عقده داره