2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15166 بازدید | 4429 پست
اه کهنه بود شیرینی هات از کجا گرفته بودیشون اه اه🤧🤕

از خانم وزیری😆

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من بگم یکم مبالغه میکنم ها 

یعنی چی؟🤔

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقااا هول ندین به همه میرسع ماعده چرا هول میدی گفته به همه میرسه حنا چرا دوتا برداشتی 😒😒

کهنه هستنا برندار

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
بردااار😃

و ماجرای رونالدو از این قرار است که روزی من تازه اومده بودم به دورهمی دیدم دو نفر به همدیگه قهوه تعارف میکنن یکیش میگه قهوه هست یکیش میگه چایی یهو یکی از اونور اومد گفت من با حنا موافقم این قهوه هست منم دیدم قهوه نیست ننشستم و گفتم این اسپرسو هست یهو اون یکی برگشت گفت این عدس هست بعد منم گفتم هیچی نیست من خوردم تموم شد که یکشون گفت قابلمه هست یکیش فنجان و یکشم یادم نیست بعد بحث ادامه پیدا کرد و در آخر به این نتیجه رسیدیم این افتابه هست یهو یکی از ما پرسید که این پلاستیکیه یا فلزی که ناگهان اون موقع بود که دوست گرامی ما برگشت گفت افتابه مسی هست و اون یکی دوستمون جو گرفتش گفت نه خیر این مال رونالدو هست مسی گاهی میره باهاش دسشویی و ..... الان رسیده قضیه به اینجا

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

من رفتم😐

بای👋

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
کهنه هستنا برندار

کهنه هستن دوتا برمیداری تازه بودن اصلا به نمیرسید

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
عاقااا هول ندین به همه میرسع ماعده چرا هول میدی گفته به همه میرسه حنا چرا دوتا برداشتی 😒😒

هول دادم ولی کرونا هست نمیخوام بخورم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
من رفتم😐 بای👋

نرووووو چرا میری تازه داریم مسخره بازی درمیاریم😢😢😢

و ماجرای رونالدو از این قرار است که روزی من تازه اومده بودم به دورهمی دیدم دو نفر به همدیگه قهوه تعا ...

عااااو😆🤙

اکی گرفتم قضیه رو🤣

و ماجرای رونالدو از این قرار است که روزی من تازه اومده بودم به دورهمی دیدم دو نفر به همدیگه قهوه تعا ...

دمت گرم😂😂😂😂😂😂😂

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯

ایول چه خوب گفتی دوباره خندم گرف

نرووووو چرا میری تازه داریم مسخره بازی درمیاریم😢😢😢

ب شیرینیای من توهین کردن😢😢😢😢

دلم شکست