2821
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15188 بازدید | 4429 پست

سلام 🖐🖐

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلاممم دلیل نفس کشیدنتون اومد 😌

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

@۱۳۸۱زیباخفته  

@هانی_khanoom  

@عاشق_خنده  

@اویزون_شارژر    این چه اسمیه اخه 🤼

بچها کجایین شما من تگتون نکنم نمیاین😐👡

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯

س خوبین

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
س ا خ

دوساعته درگیر کلمه دومت هستم

چی نوشتتی؟

مخفف سلام اره خوبم 😆😆😐

اهان😞

😂😂😂😂 ☹☹☹☹☹من داخیام

من نشستم یه فیلم میبینم دوساعته تا قسمت ۴ دیدم ۵ رو هم فردا میزارن هر هفته یدونه😭😭😭😭

بعد دیدم نمیشه رفتم یه فیلم دیگگه میبیننم الان ثسمت ۲ هستم😂😂

2824
2823
2791
2779
2792