2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15165 بازدید | 4429 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅😅😅😅اخ به کی شوهرت بدم .

به یکی که صبر داشته باشه😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
بامن راحت نیستیا😔😔😔

اخه شما از هممون بزرگتری یجورایی حساب میبریم ازتون 😅

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
😘😘😘😘راحت باش بامن گلم

بوخودا راحتیم بابا اگه دوس داری بیا یکم با دمپایی حنا بکوبم تو کلت ببین راحتم😅😅😉😙

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
صد در صد فقط صفرهاش رو برمیداریم😂😂

خیلی نامردی 😒😒😒😒😒😒 

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
بوخودا راحتیم بابا اگه دوس داری بیا یکم با دمپایی حنا بکوبم تو کلت ببین راحتم😅😅😉😙

نه دیگه خیلی راحت نباش بیچاره درد میکنه صورتش اونقدر حنا میکوبه 😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
اخه شما از هممون بزرگتری یجورایی حساب میبریم ازتون 😅

نه گلم منم مثل خودتون عزیزم اتفاقا من عاشق دهه هشتادیام

از حرف زدن باهاشون لذت میبرم گلم

شما لطف داری عشقم

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
خیلی نامردی 😒😒😒😒😒😒 

من که زنم😂😂

😅😅😅😅😅اخ به کی شوهرت بدم .

اوووم من ک قصد ادامه تحصیل دارم😋

ولی خب حالا اگع ی پسر وزیری چیزی ک خوشگل مشگل باشه چاقم نباشه بود یکم میتونم افتخار بدم راجبش فکر کنم😋😋😋 البته قول نمیدماااا

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
نه گلم منم مثل خودتون عزیزم اتفاقا من عاشق دهه هشتادیام از حرف زدن باهاشون لذت میبرم گلم شما لطف د ...

برا اولین بار یکی از دهه هشتادیا خوششون اومد .🥰😘😘