2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15165 بازدید | 4429 پست
اویزون شارژر و یلدا کجا هسن?

حتما انقدر اویزون شارژر شده کنده شده الانم خاموشه گوشیش

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
همین الان یهویی😍😍😍😆😆

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
همین الان یهویی😍😍😍😆😆

اوخیییی لباساشو 😍😍😍😍حنانمیدونم چرا من این کوچولو انقدر دوس دارم 🥰🥰🥰

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
همین الان یهویی😍😍😍😆😆

ای جووونننم پوشکشوووو😂😂😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙خداااا بده من بوخورمشششش

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

😂😂😂

راسی حانی دیشب بهت درخاست دادم ولی فک کنم انقد لایکت کردم توش گم شد😅

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

نخیرم مال خودمه .حنا برا یه روز قرضش بده من 😋

اوخیییی لباساشو 😍😍😍😍حنانمیدونم چرا من این کوچولو انقدر دوس دارم 🥰🥰🥰

واقعا من قبلا اصلا از بچه بدم میومد ولی حالا نمیدونم چرا انقد دوسش دارم پسرمو

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
😂😂😂 راسی حانی دیشب بهت درخاست دادم ولی فک کنم انقد لایکت کردم توش گم شد😅

شاید بابا تو مسلمون نیستی اومدم نی نی سایت دیدم ۱۰۰ چندتا لایک تو هنگ بودم فقط🤣🤣🤣

بیا بدم یکم نگه دار من بخوابم فقط میگه گهوارمو تکون بده 😒😒

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
نخیرم مال خودمه .حنا برا یه روز قرضش بده من 😋

نههه مال خودمو میخام لپاشو گاز بگیرممممم😋😋😍

شاید بابا تو مسلمون نیستی اومدم نی نی سایت دیدم ۱۰۰ چندتا لایک تو هنگ بودم فقط🤣🤣🤣

😂😂😂