2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15187 بازدید | 4429 پست
ممنون عزیزم😍

سلام چونی،دیارد نیه؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🎄 بیا برات درخت قدر کاشتم (فقط معنیشو ترکا میفهمن )🤣🤣

😂😂ایش حالا هی ترکی صحبت کنید من نفهمم خرس بوخورم 

از هرس دلم رفتم امضامو عوض کردم هیچی نفهمید ازش😂😂😂😤😤😤😤

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
😂😂😂😂😂وااای نشنیدم تاحالا

پ تو چجور ترکی هستی 😐

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
ادرس بده بیام پیدات کنم 🤣🤣🤣🤣

اهل خوی هستم فک نکنم بتونی پیدا کنی😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
سلام😍💞

سلام خوبی

😂😂ایش حالا هی ترکی صحبت کنید من نفهمم خرس بوخورم  از هرس دلم رفتم امضامو عوض کردم هیچی نف ...

من فهمیدم 🤣🤣🤣

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
من فهمیدم 🤣🤣🤣

منم یه کوچولوش رو😂

فدات تو خوبی

خدانکنه حیفی😂😂ممنون چه خبر

[QUOTE=149784153]اهل خوی هستم فک نکنم بتونی پیدا کنی😂[/QUOTE نه نمیشناسم زیاد .😅😅حالا یه چیز گفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز