2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خالم میخواد عمل کنه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
هر کی می دونه راهنمایی کنه مرسی .بعد درد هم داره بعدش که باند از تو بینی می کشن بیرون 

عزیزم یه عکس از بینی میگیرن که بفمن شکستگی انحراف یا مشکل تیغه بینی چطوره،. یه آزمایش خون ساده که بفهمن کم خونی دارید یا خیر و مقدار پلاکت رو چک میکنن. عمل بینی خیلی راحت بدون درده.. شب اول من یه درد مختصر داشتم که با یه استامینوفن ساده دردش قطع شد. برای کشیدن تامپون داخل بینی هم دیگه مثل قدیم نیست یه اسپری لیدوکایین میزنن کاملا بی حس میشه حتی لب ها هم بی حس میشه یکدفعه میکشن بیرون. من فقط احساس سبکی و راحتی کردم نه درد داشت نه چیزی خیالت راحت. من دو بار عمل کردم 

هر کی می دونه راهنمایی کنه مرسی .بعد درد هم داره بعدش که باند از تو بینی می کشن بیرون 

واسه من درد نداشت، بخیه رو میخواستم بکشم یکم درد داشت، الان فکر کنم کل بخیه ها جذبی باشه

واسه من درد نداشت، بخیه رو میخواستم بکشم یکم درد داشت، الان فکر کنم کل بخیه ها جذبی باشه

آ زمایش شما هم فقط همون کم خونی اینا بود یا آ زمایشهای دیگه هم بود

آ زمایش شما هم فقط همون کم خونی اینا بود یا آ زمایشهای دیگه هم بود

آزمایش خون بود، ناشتا هم بودم، ولی چون موند تو پرونده بیمارستانم نمیدونم دقیقا چی بود، کلا عمل ساده ای هستش، دوروز بعد عمل هم همه کارامو خودم میکردم، چهارروز بعد عمل هم رفتم سرکار، البته بهتره یکهفته تا ده روز سرت رو پایین نگیری، یچیزی، من گلوم بخاطر اون لوله هایی که تو حین عمل و زمان بیهوشی تو گلو میکنن زخم شده بود، بینی هم که تامپون توشه کلا دو سه شب سخت میخوابیدم چون گلوم میسوخت و بیدار میشدم، بستنی و دنت میخوردم همش، همین دیگه