2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی ممنون گلم

یچیز دیگه من اونموقع میخواستم عمل کنم هزینه عمل تو مطب تا 10 تومن هم بود و چهارتا پزشک رفتم 3 تاشون گفتن 6 تومن اینا ولی بیمارستان با 2و سیصد عمل کردم، دکتر خودم تو مطب 6 می‌گرفت ولی تو بیمارستان کلا شد 2و300،اگه واست مهم نیست برو بیمارستان 

یعنی بیمارستان دکتراشون کارشون خوبه .؟

تمام دکترای بیمارستان مطب دارن، نرخ بیمارستان همیشه پایین تره، بستگی به دکتری داره که انتخاب میکنی، من بیمارستان فیروزگر عمل کردم، دکترم مطبش تو میرداماد بود میگفت 6 دستمزد و اونموقع ها تو کلینیک گاندی عمل میکردن و 800 هم هزینه کلینیک بود، من با همون دکتر تو بیمارستان عمل کردم دستمزدش شد 800 یکشب بیمارستان بودم، با کل آزمایش و عکس و همه چیز شد 2.300،واسه تعویض چسب بیمارستان میرفتم 2 تومن ویزیت میدادم، مطب میرفتم 20 تومن، فقط بیمارستان دو ساعت طول میکشه و مطب نیم ساعت

تمام دکترای بیمارستان مطب دارن، نرخ بیمارستان همیشه پایین تره، بستگی به دکتری داره که انتخاب میکنی، ...

والا چه خوب بوده ای جورخیلی به نفع آ دم هست بازم مرسی عزیزممم 

تمام دکترای بیمارستان مطب دارن، نرخ بیمارستان همیشه پایین تره، بستگی به دکتری داره که انتخاب میکنی، ...

عزیزم منم میخوام بیمارستان فیروزگر بینیمو عمل کنم منتهی نه انحراف دارم نه پلیپ اگه بگم زیبایی میخوام عمل کنم کارمو با نرخ دولتی انجام میدن؟ بیمه تامین اجتماعی هم دارم.