میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یه برنامه ای هست اسمش با سلام اونجا می تونی غرفه بگیری و هر چیزی که دلت می خواد توش بفروشی. خریدار پول رو به حساب برنامه میریزه وقتی جنس به دستش برسه تایید رو میزنه بعد برنامه پول رو به حساب فروشنده یا همون غرفه دار میریزه. به خاطر همین مردم با اطمینان خرید می کنن و فروش اونجا بالاست. لینکش رو پایین میذارم گلم.
یه برنامه ای هست اسمش با سلام اونجا می تونی غرفه بگیری و هر چیزی که دلت می خواد توش بفروشی. خریدار پول رو به حساب برنامه میریزه وقتی جنس به دستش برسه تایید رو میزنه بعد برنامه پول رو به حساب فروشنده یا همون غرفه دار میریزه. به خاطر همین مردم با اطمینان خرید می کنن و فروش اونجا بالاست. لینکش رو پایین میذارم گلم.