تو نی نی سایت که دروغ زیاده برای چله گرفتن مطمئن بودی بهش
نه والا دختره گفت حاجت گرفته منم گفتم شماره طرفو میدی اون موقع سر جریانی خیلی دل شکسته بودم داد منم پیام دادمو پولو واریز کردم و اون گفت فقط اسم خودتو و مامانتو بگو حالا نیگم نکنه نگیره چه میدونم تو این محیطا نمیشه اعتماد کرد من اون موقع حالم اصلا خوش نبود خیلی دل شکسته بودم
نه والا دختره گفت حاجت گرفته منم گفتم شماره طرفو میدی اون موقع سر جریانی خیلی دل شکسته بودم داد منم ...
پارسال این موقع تب نایب تو این نی نی سایت خیلی زیاد بود بعد همشون قطع دسترسی شدن گویا یه باند بودن نیومدن تو تاپیک ها همدیگه می گفتند نتیجه گرفتند و این حرفا
پارسال این موقع تب نایب تو این نی نی سایت خیلی زیاد بود بعد همشون قطع دسترسی شدن گویا یه باند بودن ن ...
چی بگم 😔😔😔😔😔احتمالش هست البته من پارسال نبود میگم حساب کردم اون موقع که بهش پیام دادم گفت مثلا یه هفته دیگه شروع میکنی اگه گرفته باشه دو سه روز پیش باید تموم میشد
انشالله خوشبخت شی عزیزم میگم حتما باید شیشه باشه یا پلاستیکی میشه بعد عزیزم شرایط،نوشتنش چجوریه همه ...
من تو شیشه گذاشتم بذار تو شیشه در بسته بهتره قبل نوشتن وضو بگیر سعی کن تو مدت نوشتن با کسی حرف نزنی بعد روی کاغذ بدون خط با مداد بنویس ایت الکرسی رو هم بعدش بنویس