2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 142 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نی نی سایت که دروغ زیاده برای چله گرفتن مطمئن بودی بهش

نه والا دختره گفت حاجت گرفته منم گفتم شماره طرفو میدی اون موقع سر جریانی خیلی دل شکسته بودم داد منم پیام دادمو پولو واریز کردم و اون گفت فقط اسم خودتو و مامانتو بگو حالا نیگم نکنه نگیره چه میدونم تو این محیطا نمیشه اعتماد کرد من اون موقع حالم اصلا خوش نبود خیلی دل شکسته بودم 

ممنونم عزیزم نماز امام جواد خیلی حاجت میده بخون حتما  منم دعا کن ولی اینو بدون هر دوره از زند ...

چشم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نه والا دختره گفت حاجت گرفته منم گفتم شماره طرفو میدی اون موقع سر جریانی خیلی دل شکسته بودم داد منم ...

پارسال این موقع تب نایب تو این نی نی سایت خیلی زیاد بود بعد همشون قطع دسترسی شدن گویا یه باند بودن نیومدن تو تاپیک ها همدیگه می گفتند نتیجه گرفتند و این حرفا

فقط لطف خدا
پارسال این موقع تب نایب تو این نی نی سایت خیلی زیاد بود بعد همشون قطع دسترسی شدن گویا یه باند بودن ن ...

چی بگم 😔😔😔😔😔احتمالش هست البته من پارسال نبود میگم حساب کردم اون موقع که بهش پیام دادم گفت مثلا یه هفته دیگه شروع میکنی اگه گرفته باشه دو سه روز پیش باید تموم میشد 

انشالله خوشبخت شی عزیزم میگم حتما باید شیشه باشه یا پلاستیکی میشه بعد عزیزم شرایط،نوشتنش چجوریه همه ...

من تو شیشه گذاشتم بذار تو شیشه در بسته بهتره قبل نوشتن وضو بگیر سعی کن تو مدت نوشتن با کسی حرف نزنی بعد روی کاغذ بدون خط با مداد بنویس ایت الکرسی رو هم بعدش بنویس

گرچه ازت خیلی دلگیرم ولی هنوزم تو خدای خوب منی💔
من تو شیشه گذاشتم بذار تو شیشه در بسته بهتره قبل نوشتن وضو بگیر سعی کن تو مدت نوشتن با کسی حرف نزنی ...

فدات شم من گذاشتم تو پلاستیکی مشکلی داره؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نمیدونم ولی یه شیشه مربا چیزی پیدا کن بذار تو اون بهتره 

مرسی عزیزم فدات