2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 142 پست
الهی ی بخت خوب امام مهدی بفرسته در خونتون ❤️

فدات شم 😘انشاله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستم ولی معرف نمیشناسم 

ببین لازم نیست بشناسی معمولا وقتی مسجد میری خودشون میبینن میان از مادرت شمارتو میگیرن یا وقتی حرف خواستگار میشه تو مسجدا هییتا وقتی میفهمین اشناییشون چه طوریه بسپر شماره شما رو هم به معرفا بدن سعی که همیشه با مادرت باشی این که کدوم شهری و تو کدوم محلی هم هستی خوب خیلی موثره 

😐 وا

🙄🙄🙄هوم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

اگ کلا خواستگار میخوای چادر سرت کن برو این مجلس زنونه برو تو این جمع تو اون جمع بعد خیلی خانوم و محجبه و خوشگل هی لبخند بزن و با همه ی زنا مودبانه برخورد کن 

همچین پورد میاد سمتت نگو و نپرس 😂😂😂

ببین لازم نیست بشناسی معمولا وقتی مسجد میری خودشون میبینن میان از مادرت شمارتو میگیرن یا وقتی حرف خو ...

شهرمون خوبه بالا شهرشم هستیم

چشم 

عزیزم اصلا غصه نخور خدا ازجایه جاش واست درست میکنه اتفاقا کساییکه شرایط شمارو دارن اکثرازدواجایی میکنن که همه انگشت به دهن میمونن

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
اگ کلا خواستگار میخوای چادر سرت کن برو این مجلس زنونه برو تو این جمع تو اون جمع بعد خیلی خانوم و محج ...

آخه تو این اوضاع کرونا 

من شنیدم چله عاشورا به روش حق شناس حرف نداره خودم که نتونستم بگیرم یعنی گرفتما خراب شد چون یه سری شرایط داره پول دادم کسی برام بگیره اونم نمیدونم گرفته یا نه فعلا که خبری نیست اگه گرفته باشه الانا دیگه باید چلش تموم شده باشه

عزیزم اصلا غصه نخور خدا ازجایه جاش واست درست میکنه اتفاقا کساییکه شرایط شمارو دارن اکثرازدواجایی میک ...

فدات شم عشقم 

اگه کلا خواستگار ندارین یعنی کسی شما رو نمیشناسه پس راهش 

سپردن به معرف ها 

ثبت نام تو سایت آشنایی برای ازدواج 

گروه های تل که مشخصات دختر پسرا رو میذارن

به این حرفا هم اعتنا نکنين که از آشنایی های مجازی شوهر خوب پیدا نمیشه 

اگه کسی باشه که حاضره از همون اول با اطلاع خانواده ش کاری بکنه،اون میتونه گزینه خوبی برا بررسی باشه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

من شنیدم چله عاشورا به روش حق شناس حرف نداره خودم که نتونستم بگیرم یعنی گرفتما خراب شد چون یه سری شر ...

انشالله حاجت روا شی چقدر بود هزینش 

😐😐😐😐😐 ۲۲سالته خیلی جوونی خیلیییی وقت داری

☹☹☹

خدا نکنه عزیزم ۲۲ سالم ☹

شاغلی؟؟

خودت فکر می کنی چرا خواستگار نداری؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮